5 Πανέμορφα φυτά που φέρνουν Θετική Ενέργεια! | ediva.gr

]]>

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φέρεις θετική ενέργεια στο σπίτι σου ανάλογα με το feng shui. Μπορείς, όμως, να το καταφέρεις προσθέτοντας κάποια φυτά στο χώρο σου. Τα φυτά στο σπίτι εκτός από την ομορφιά τους και τα έντονα χρώματα τους, μπορούν να διαμορφώσουν και ένα ευχάριστο κλίμα. Ανάλογα με το που θα τα βάλεις, μπορούν να γίνουν υπέροχα διακοσμητικά στοιχεία. Για αυτό, διάβασε παρακάτω, για τα 5 φυτά που φέρνουν θετική ενέργεια στο σπίτι!
Ποια είναι τα φυτά που φέρνουν θετική ενέργεια στο χώρο;
1. Μπαμπού

Σίγουρα θα έχεις δει πολλοί να διακοσμούν τα σπίτια τους και ειδικότερα εξωτερικούς χώρους με μπαμπού. Ωστόσο, ήξερες ότι το συγκεκριμένο φυτό έχει την ικανότητα να φέρνει θετική ενέργεια στο χώρο, στον οποίο βρίσκεται; Γενικά, το μπαμπού συνδέει το νερό με την ανάπτυξη και συνεπώς, προσφέρει ζωή, καθαρότητα και αγνότητα. Εάν, λοιπόν, αποφασίσεις να βάλεις αυτό το φυτό στο σπίτι σου, θα νιώσεις μια αίσθηση ηρεμίας και θα φύγει η κακή αύρα.
Δες επίσης: 5 Ιδέες διακόσμησης στο σπίτι για καλή τύχη
2. Γιασεμί

Εάν δεν το ήξερες ήδη, το πανέμορφο φυτό γιασεμί θεωρείται το φυτό των ζευγαριών. Αυτό συμβαίνει επειδή αναπτύσσει τις σχέσεις πνευματικά. Επιπλέον, καλό θα ήταν, να τοποθετήσεις το γιασεμί στην κρεβατοκάμαρα ή σε άλλους  χώρους που περνάς ώρες με το σύντροφο σου. Το αποτέλεσμα θα είναι να υπάρχει θετική ενέργεια, να δυναμώσει η σχέση σου και να αυξηθεί ο ειδυλλιακός τομέας.
Δες επίσης: Πως να διώξεις την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σου!
3. Χρυσάνθεμα

Τα χρυσάνθεμα, εκτός από το ότι είναι πανέμορφα φυτά, δίνουν και μια αίσθηση ευεξίας και ευημερίας. Εάν βάλεις στο σπίτι σου αυτό το φυτό, θα νιώσεις πιο ευτυχισμένη, με καλή διάθεση και όρεξη για ζωή. Επίσης, καλό θα ήταν να το τοποθετήσεις σε χώρους που υπάρχουν έντονοι καυγάδες ή τσακωμοί.

]]>

Δες επίσης: 5 Ιδέες διακόσμησης στο σπίτι για καλή τύχη
4. Λεβάντα

Η λεβάντα εκτός από πανέμορφο και πολύ μυρωδάτο λουλούδι, μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς χαλάρωση και ηρεμία. Δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα απορρυπαντικά και μαλακτικά ρούχων, έχουν ως βάση τη λεβάντα. Ωστόσο, πρόσεξε, να το τοποθετήσεις σε σημείο που θα έχεις άμεση πρόσβαση και θα το μυρίζεις όλη μέρα, ώστε να πάρεις όλα τα θετικά της στοιχεία.

Δες επίσης: 6 Όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου που καθαρίζουν τον αέρα
5. Αλόη

Δες επίσης: Πώς να διακοσμήσεις το σαλόνι για καλύτερη τύχη!
Λέγεται πως η αλόη χρησιμοποιείται ενάντια της κακοτυχίας. Επίσης, είναι γνωστό πως είναι ένα πολύ ισχυρό μέσο για καλή αύρα και διάθεση. Όπου και να το τοποθετήσεις στο σπίτι σου, θα προσελκύσει θετική ενέργεια και χαρά. Όσο μεγαλώνει η αλόη, τόσο περισσότερο θα σου φέρνει και καλή τύχη. Από την άλλη, εάν μαραθεί, σημαίνει πως έχει μαζέψει ήδη την αρνητική ενέργεια και μας προστατεύει.

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss