5 πράγματα που πρέπει σίγουρα να κάνεις αυτό το καλοκαίρι

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα και φυσικά ξεκούραση. Αυτό που πρέπει όλοι να κάνουμε στις διακοπές μας, είτε είναι νωρίς, είτε είναι αργά. Διακοπές που τις χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε “να βγάλουμε και αυτό το Χειμώνα” . Όμως οι διακοπές είναι επίσης και μια πρώτης τάξης ευκαιρία να βάλουμε σε κίνηση και μερικά ακόμα πράγματα.
1. Απέκτησε ξανά πρόγραμμα και σειρά στο φαγητό σου. Σε ένα εργασιακό περιβάλλον με πολλές διαφοροποιήσεις, είναι αυτονόητο πολλές φορές να χάνεται και η διατροφική μας σειρά. Ευκαιρία λοιπόν να ξαναθυμηθούμε τι και πότε είναι το πρωινό, να καταλάβουμε ότι πρόγευμα δεν είναι οι δύο γουλιές καφέ στα όρθια και τα δύο κρακεράκια στα κλεφτά. Αλλά και ότι το βραδινό δεν σημαίνει παραγγελία από έξω αλλά κανονικά μαγειρεμένο φαγητό.
2. Να ανακαλύψουμε την μάσηση (και την απόλαυση) της τροφής αφήνοντας πίσω την κατάποση και το φαγητό στα πεταχτά και στο πόδι. Καθίστε στο τραπέζι Σε όλα τα γεύματα. Και φάτε με αργό ρυθμό, μασώντας καλά κάθε μπουκιά. Έκπληξη! Θα δείτε ότι τα μυστηριώδη φουσκώματα (σε μεγάλο ποσοστό) θα φύγουν.
3. Συνδέστε το φαγητό με την καθημερινότητα σας. Είναι ευκαιρία να οργανώσετε νοητικά αλλά και σε πρακτικό επίπεδο το πως τρώτε. Μετά το ντύσιμο σας το πρωί να υπάρχει το πρωινό. Πιείτε τον καφέ σας και τελειώνοντας τον φάτε το φρούτο σα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss