5 Προτάσεις για κομψά φθινοπωρινά office looks | ediva.gr

]]>

Το ντύσιμο για τη δουλειά έχει πολλά πράγματα που πρέπει να συνδυάζει: κομψότητα, ευπρέπεια και άνεση είναι μερικά μόνο από αυτά. Ειδικά όμως σε μια μεταβατική εποχή όπως το φθινόπωρο δεν είναι εύκολο να βρεις τέτοια ρούχα ώστε να φτιάξεις ταιριαστά σύνολα. Θα σε βοηθήσουμε όμως εμείς να φτιάξεις τέλεια φθινοπωρινά office looks που θα σου λύσουν τα χέρια.
Είναι αλήθεια ότι το πώς να ντυθείς στο γραφείο το φθινόπωρο είναι μια καθημερινή πρόκληση. Αν θέλεις να απαλλαγείς από αυτόν τον προβληματισμό ανακάλυψε 5 προτάσεις για κομψά φθινοπωρινά office looks!
Πώς να ντυθείς το φθινόπωρο στο γραφείο το φθινόπωρο!

1. Κομψό κοστούμι

Τα κοστούμια είναι πολύ της μόδας ειδικά φέτος. Μάλιστα, είναι το κατεξοχήν ρούχο για ένα look γραφείου! Φόρεσε λοιπόν ένα παντελόνι με ένα ίδιο σακάκι και θα δείχνεις πολύ κομψή αλλά και κατάλληλα ντυμένη για κάθε meeting ή επίσκεψη σε πελάτη. Όσον αφορά το χρώμα, φυσικά το μαύρο, το γκρι ή το μπλε είναι all time classic επιλογές. Μπορείς όμως να καταφύγεις σε κάτι πιο μοντέρνο όπως είναι το μωβ!

Δες επίσης: 6 Outfits αν είσαι καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο
2. Oversized σακάκι με στενό παντελόνι

Αν δε θέλεις κάτι τόσο σεταρισμένο όσο ένα κοστούμι τότε μπορείς πολύ απλά να συνδυάσεις ένα σακάκι με ένα άλλο παντελόνι. Για να φτιάξεις όμως ένα φρέσκο σύνολο για το γραφείο φόρεσε ένα oversized σακάκι που είναι πολύ στη μόδα. Από μέσα συνδύασε το με ένα πιο στενό παντελόνι ώστε να μη χάσει το σώμα σου το σχήμα του.
Δες επίσης: 5 Must φθινοπωρινά μαύρα κομμάτια που θα λατρέψεις

]]>

3. Midi φούστα

Οι φούστες είναι ένα κομμάτι που μπορεί να δείξει ιδιαίτερα σικ αν φορεθεί σωστά. Για το γραφείο προτίμησε μια midi φούστα που είναι άνετη και δε θα σε αγχώνει όταν τη φοράς. Αν στο γραφείο έχεις ένα αυστηρό dress code φόρεσε τη φούστα με γόβες. Εναλλακτικά, ακόμα και τα sneakers σου ταιριάζουν με μια midi φούστα για ένα φρέσκο look.
Δες επίσης: 6 Jeans που χρειάζεσαι αυτό το φθινόπωρο!
4. Άνετο φόρεμα

Αν βρεις το κατάλληλο φόρεμα για το γραφείο θα θέλεις να το φοράς κάθε μέρα! Κι αυτό γιατί ένα φόρεμα δεν σε προβληματίζει πώς να το συνδυάσεις αφού είναι ένα μόνο κομμάτι. Προτίμησε ένα άνετο φόρεμα μακρύ ή τουλάχιστον κάτω από το γόνατο για να είσαι άνετη. Φόρεσε το με μποτάκια, με μπότες ή με γόβες, ανάλογα το στυλ που θέλεις να δώσεις.
Δες επίσης: Υπέροχα φθινοπωρινά φορέματα
5. Παντελόνι γραφείου με πουκάμισο

Ένας κλασικός συνδυασμός για ντύσιμο γραφείου που όμως δεν αποτυγχάνει ποτέ είναι ένα παντελόνι γραφείου φορεμένο με πουκάμισο. Το παντελόνι μπορείς να το διαλέξεις σε όποια γραμμή σε βολεύει και σου πηγαίνει, είτε στενό είτε πιο χαλαρό. Ένα τέτοιο διαχρονικό look δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ!

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss