5 Στυλάτοι τρόποι να φορέσεις μαύρο κολάν! | ediva.gr

]]>

Το κολάν, είναι από τα πιο αγαπημένα και πολυφορεμένα κομμάτια στην ντουλάπα μας. Το λατρεύουμε, κυρίως επειδή είναι εύκολο και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στυλ. Είναι ρούχο που δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από την μόδα, πράγμα που το καθιστά timeless. Ιδιαίτερα με τον ερχομό του φθινοπώρου, κάνει δυναμικό comeback στην καθημερινότητά μας, αφού είναι απλό και άνετο. Τι γίνεται, όμως, όταν δεν ξέρεις πως να το κάνεις να φαίνεται chic; Εκείνες τις μέρες ίσως που έχεις 5 λεπτά να ετοιμαστείς και το μόνο που θα βόλευε θα ήταν το αγαπημένο σου μαύρο κολάν; Για να μην ξεμένεις από ιδέες και να είσαι πάντα σε ετοιμότητα έχουμε συγκεντρώσει 5 στυλάτους τρόπους να φορέσεις μαύρο κολάν!
Πως να φορέσεις ένα μαύρο κολάν;

Blazer
Ποιός είπε πως ένα κολάν δεν μπορεί να γίνει επίσημο. Βάλε το αγαπημένο σου blazer, συνδύασέ το με μια τσάντα ώμου και τα κατάλληλα κοσμήματα. Έτοιμη για το γραφείο ή ακόμα και για μια βραδινή έξοδο!
Total black
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ακαταμάχητο από ένα total black outfit. Όταν δεν έχεις χρόνο, ένα μονοχρωματικό σύνολο σου λύνει τα χέρια, ενώ δεν μπορεί να πάει ποτέ λάθος.

Δες επίσης: 21 Τρόποι για να απογειώσεις το total black style σου!
Τακούνια
Πίστεψέ με, το κολάν, με λίγη προσοχή, μπορεί να συνδυαστεί απόλυτα με το αγαπημένο σου ζευγάρι τακούνια. Το τέλειο look για ένα ραντεβού, ιδιαίτερα αν το συνοδεύσεις με το κατάλληλο top.

]]>

Δες επίσης: 15 Τέλειες ιδέες για να συνδυάσεις το κολάν με τακούνια!
Sporty
Αν κάτι ισχύει, αυτό είναι το πως δεν νιώθεις κάθε μέρα chic. Μερικές μέρες χρειάζεσαι ένα πιο cozy, αθλητικό στυλ, αλλά και από αυτή την άποψη είσαι καλυμμένη! Φόρα το αγαπημένο σου baggy φούτερ και είσαι άνετη αλλά στυλάτη όλη μέρα. Παίρνεις έξτρα πόντους αν απογειώσεις το στυλ με ψηλές κάλτσες!
Δες επίσης: Πως να είσαι στιλάτη με oversized ρούχα!
Casual με sneakers
Δ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss