5 Τάσεις στα παντελόνια για το Χειμώνα 2022-2023 | ediva.gr

]]>

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα παντελόνι είναι ένα άνετο, πρακτικό αλλά και στιλάτο κομμάτι. Φυσικά όμως πρέπει να διαλέξεις το σωστό για να είσαι μέσα στη μόδα. Έτσι, το πρώτο βήμα είναι να δεις ποιες είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν στα παντελόνια για το χειμώνα του 2022- 2023!
Αν θέλεις να δείχνεις ενημερωμένη και να φτιάξεις μοντέρνα outfits τότε σίγουρα χρειάζεσαι και μοντέρνα παντελόνια. Εξάλλου, ειδικά το χειμώνα τα παντελόνια είναι ότι πρέπει. Ανακάλυψε λοιπόν 5 τάσεις στα παντελόνια για το Χειμώνα 2022-2023!
5 Trends στα παντελόνια για το Χειμώνα 2022- 2023
1. Loose παντελόνια

Ξέχνα τα στενά, ασφυκτικά παντελόνια τα οποία σε καταπιέζουν! Φέτος το χειμώνα είναι στη μόδα τα loose παντελόνια που αποπνέουν coolness και χαλαρότητα! Τα παντελόνια αυτά είναι ότι πρέπει για όλες τις ώρες, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο. Μπορείς να συνδυάσεις το φαρδύ σου παντελόνι με ένα πιο στενό τοπ αλλά και με ένα φαρδύ μιας που τα oversized σύνολα αποτελούν μεγάλη τάση φέτος!
Δες επίσης: Οι Τάσεις της μόδας που θα κυριαρχήσουν το Φθινόπωρο 2022

2. Δερμάτινα παντελόνια- Οι τάσεις στα παντελόνια για το Χειμώνα 2022 2023

Τα δερμάτινα παντελόνια είναι αγαπημένη επιλογή για το χειμώνα και ο φετινός δεν αποτελεί εξαίρεση! Μάλιστα, θα τα δεις σε όλες τις εκδοχές τους. Τα δερμάτινα ψηλόμεσα παντελόνια σε ίσια γραμμή αλλά και τα δερμάτινα παντελόνια καμπάνα αποτελούν τέλειες και πολύ στιλάτες επιλογές. Φυσικά το μαύρο αποτελεί το πιο must have χρώμα αλλά μη φοβηθείς να δοκιμάσεις και χρώματα όπως καφέ, μπορντό ή κυπαρισσί.
Δες επίσης: 6 Πανωφόρια που θα φορεθούν το Φθινόπωρο 2022
3. Παντελόνια με τολμηρά prints

]]>

Το χειμώνα του 2022-2023 πρέπει να είσαι πιο τολμηρή και να δοκιμάσεις να εντάξεις στη γκαρνταρόμπα σου ένα παντελόνι με τολμηρά prints! Ναι, δεν είναι το πιο ευκολοφόρετο παντελόνι αλλά είναι από τα κομμάτια που θα σε κάνουν να δείχνεις ιδιαίτερα στιλάτη. Εξάλλου, η μόδα το φετινό χειμώνα σηκώνει και την υπερβολή. Αν μάλιστα θέλεις να πας all the way μπορείς να φορέσεις το τολμηρό παντελόνι σου με το αντίστοιχο σακάκι
Δες επίσης: 6 Outfits αν είσαι καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο
4. Παντελόνια σε έντονο χρώμα

Ποιος είπε ότι ο χειμώνας είναι μόνο για μουντά και basic χρώματα; Το χειμώνα του 2022- 2023 σπάμε αυτό το κλισέ φορώντας παντελόνια σε έντονο χρώμα που ξαφνιάζει! Χρώματα όπως το φουξ, το κίτρινο ή το μωβ είναι ότι πρέπει ακόμα και για αυτή την εποχή. Άσε που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις!
Δες επίσης: 8 Τάσεις στις τσάντες για το φθινόπωρο 2022
5. Cargo pants- Οι τάσεις στα παντελόνια για το Χειμώνα 2022 2023

Τα cargo παντελόνια μπορεί να σου θυμίζουν κάτι από τα παλιά αλλά φέτος το χειμώνα αποτελούν το ιδανικό casual παντελόνι. Πέρα από το ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμα χάρη στις τσέπες τους είναι και πολύ στιλάτα. Ειδικά μάλιστα αν τα συνδυάσεις με chu …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss