5 Τάσεις στα πουλόβερ για το χειμώνα 2022-2023 | ediva.gr

]]>

Είναι γνωστό πως ο χειμώνας είναι άμεσα συνδεδεμένος με τα ζεστά και cozy πουλόβερ, που όλες αγαπάμε. Ευτυχώς, ταιριάζουν με όλα τα outfits, από στενά και μακριά παντελόνια, μέχρι πιο φαρδιά, αλλά και με φούστες ή φορέματα. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές, που θα σε ενθουσιάσουν. Άλλα πιο minimal, άλλα πιο vintage ή με έντονα χρώματα και σχέδια. Για αυτό, λοιπόν, εμείς θα σου δείξουμε 5 top τάσεις στα πουλόβερ για το χειμώνα 2022-2023, που δεν πρέπει να χάσεις!
Ποιες είναι οι τάσεις στα πουλόβερ για το χειμώνα 2023;

1. Πουλόβερ με έντονα χρώματα

Τα πουλόβερ δεν είναι απαραίτητο να είναι μονόχρωμα ή μίνιμαλ, όπως βλέπουμε πιο συχνά. Τα έντονα χρώματα είναι εξίσου πολύ της μόδας και ταιριάζουν, επίσης, με πολλά σχέδια. Μπορείς να κάνεις color blocking, φορώντας ένα πουλόβερ με διαφορετικά χρώματα, σε συνδυασμό με ένα εκκεντρικό παντελόνι ή και φούστα. Ωστόσο, με ένα απλό jean θα δείχνει, εξίσου, μοντέρνο και στυλάτο.
Δες επίσης: 5 Τρόποι για να φορέσεις το πουλόβερ σου με φούστα!

2. Πουλόβερ με μαύρες ρίγες
Σίγουρα θα έχει πέσει το μάτι σου στην απόλυτη τάση της μόδας για το χειμώνα 2022-2023, που δεν είναι άλλη από τα μπεζ πουλόβερ με μαύρες ρίγες. Κάθε γυναίκα, που είναι fashion addict έχει ήδη προσθέσει στη ντουλάπα της ένα τέτοιο κομμάτι. Δικαιολογημένα, πρόκειται για ένα πολύ ωραίο ρούχο, που ταιριάζει, σχεδόν, με όλα και είναι απλό, αλλά εντυπωσιακό.
Δες επίσης: DIY: Τι μπορείς να φτιάξεις από ένα παλιό πουλόβερ!
3. Πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως γίνονται όλο και περισσότερο της μόδας τα πουλόβερ, πουκάμισα ή μπλούζες με φουσκωτά μανίκια. Αυτή η λεπτομέρεια αλλάζει όλο το ύφος του ρούχου και το κάνει να φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον, χωρίς όμως να είναι υπερβολικό. Αυτά τα πουλόβερ θυμίζουν πιο vintage κομμάτια, από μια άλλη εποχή. Ωστόσο, είναι πολύ μοντέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss