5 Tips για να διαλέξεις το κατάλληλο coffee table | ediva.gr

]]>

Μετά τον καναπέ, το τραπεζάκι του σαλονιού είναι το πιο σημαντικό έπιπλο του καθιστικού σου. Κι αυτό γιατί αναπόφευκτα το βλέμμα πέφτει επάνω του. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις το κατάλληλο coffee table με βάση το χώρο σου. Ευτυχώς, οι επιλογές που έχεις είναι πολλές μιας που υπάρχει ευρεία γκάμα σε τραπεζάκια. Αρκεί βέβαια να ακούσεις τις κατάλληλες συμβουλές για να βρεις το σωστό!
Είναι αλήθεια ότι η επιλογή επίπλων δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για έπιπλα τοποθετημένα σε σημείο που το μάτι πέφτει απευθείας. Ανακάλυψε λοιπόν 5 tips για να διαλέξεις το κατάλληλο coffee table!
Πως να βρεις το σωστό τραπεζάκι για το σαλόνι σου!

1. Πρόσεξε το ύψος του τραπεζιού

Ένα τραπεζάκι που είναι σε λάθος ύψος, είτε πολύ ψηλό είτε πολύ χαμηλό, είναι πολύ αμήχανο τόσο αισθητικά όσο και πρακτικά. Η συμβουλή που πάντα πετυχαίνει είναι να διαλέξεις ένα τραπέζι στο ύψος των μαξιλαριών του καναπέ ή 1-2 εκατοστά χαμηλότερο. Αυτή είναι μια safe λύση για να μην αποτύχεις!

Δες επίσης: Καλοκαιρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού
2. Λάβε υπόψιν τις διαστάσεις του δωματίου

Μπορεί να σου αρέσουν τα τεράστια τραπεζάκια μέσης αλλά αν έχεις ένα μικρό σαλόνι θα μπουκώσουν το χώρο. Αντίστοιχα, ένα μικρό coffee table σε ένα μεγάλο σαλόνι θα το κάνει να δείχνει άδειο. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να λάβεις υπόψιν τις διαστάσεις του σαλονιού πριν διαλέξεις τραπέζι και όχι απλά να διαλέξεις όποιο σου αρέσει χωρίς να έχεις δει διαστάσεις.
Δες επίσης: Υπέροχα καλοκαιρινά βάζα για το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss