6 fun makeup γιατί βαρεθήκαμε να κυκλοφορούμε στο σπίτι αμακιγιάριστες!

Πολύ πρόσφατα σε ένα από αυτά τα πολλά skype calls έπεσε στο τραπέζι το εξής ζήτημα: σε αυτή την δεύτερη καραντίνα δεν νιώθετε την ανάγκη να ντυθείτε περισσότερο, να κάνετε μακιγιάζ και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σαν να βγαίνατε έξω; 

Η απάντηση από τις περισσότερες (όλες!) ήταν ένα μακρόσυρτο “ναιιιιιιιιιι”! Και κάπως έτσι προέκυψε αυτό το άρθρο: 7 fun makeup γιατί βαρεθήκαμε να κυκλοφορούμε στο σπίτι αμακιγιάριστες. Τα look που ξεσηκώσαμε είναι από μερικούς από τους πιο αγαπημένους μας λογαριασμούς στο instagram, ενώ τα ίδια τα μακιγιάζ έχουν ένα fun twist με την έννοια ότι είναι look που έχουν διαφορετικά σχήματα, ιδιαίτερα χρώματα ή ακόμη και αστεράκια, όπως μας έδειξε η αγαπημένη της Violette! 

Scroll down και δες ποιο makeup θα κάνεις σήμερα!

Pastels on Pastels

@patidubroff

Καιρός να χρησιμοποιήσεις από την παλέτα σου εκείνο το χρώμα που δεν θα έβαζες ποτέ, να το απλώσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο με μια blur διάθεση και να ολοκληρώσεις το look σου με ένα ροζ ή peachy κραγιόν στην ίδια λογική, δηλαδή χωρίς αυστηρά περιγράμματα. Η τεχνική για τα χείλη είναι πολύ απλή: αφού βάλεις το κραγιόν σου με το δάχτυλό σου “μουντζούρωσε” ελαφρώς το αποτέλεσμα!

Catty eyeshadow

@beautyisboring

Ένα μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια το οποίο μπορείς να ξεκινάς να κάνεις practice από τώρα και να τελειοποιήσεις μέχρι την Πρωτοχρονιά. Η λογική εδώ είναι να απλώνεις την σκιά με μια τραβηγμένη διάθεση προς τα έξω για να δώσεις στα μάτια σου ένα γατίσιο αποτέλεσμα. 

Χρωματιστό eyeliner

@dendoll

Γιατί να χρησιμοποιείς μόνο μαύρο μολύβι όταν η καραντίνα σου δίνει την δυνατότητα να πειραματιστείς με όλα εκείνα τα μολύβια που είχες αγοράσει κάποτε και δεν τα χρησιμοποίησες ποτέ; Ποτέ μέχρι σήμερα! Από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο instagram τους τα πιο αγαπημένα μας κορίτσια αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι τα χρωματιστά μολύβια είναι τάση! Θα τα υιοθετήσουμε!

Χρωματιστό μολύβι Χ χρωματιστή σκιά

@makeupbyariel

 Είναι ένα look που το είδαμε στην Kylie Jenner και αν αυτό το look δεν σου φτιάχνει τη διάθεση, τότε… ποιο; Η ίδια μας δείχνει εδώ έναν συνδυασμό (κίτρινο με φούξια), εσύ μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να κινηθείς/επιλέξεις όποιον άλλο συνδυασμό θέλεις!

Graphic design

@patrickta

Ποιος είπε ότι ο τρόπος που μπορείς να απλώσεις το μολύβι ή το eyeliner στα μάτια  σου είναι ένας; Σίγουρα όχι εμείς! Χρησιμοποίησε ένα χρωματιστό ή ένα μαύρο μολύβι και πέρα από την ρίζα του κινητού βλεφάρου άπλωσέ το και κατά μήκος του socket, δηλαδή στο κόκαλο του ματιού. 

Stars

@violette_fr

H αγαπημένη μας και πολύ stylish, Violette, κόλλησε στα μάτια της αστεράκια. Από την στιγμή που το έκανε εκείνη, ξέρεις ότι αυτό το look είναι fresh, ενημερωμένο και πολύ parisian. Επίλεξέ το με αυτοκόλλητα ή με αυτές τις ειδικές στάμπες με αστεράκια που θα βρεις στο The Body Shop. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss