6 Ιδέες για να κάνεις το σαλόνι να φαίνεται ακριβό | ediva.gr

]]>

Το σαλόνι είναι το επίκεντρο του σπιτιού μας, ο χώρος στον οποίο περνάμε τον περισσότερο χρόνο. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να έχει μια όμορφη διακόσμηση. Είχες φανταστεί όμως ότι το σαλόνι σου μπορεί να φαίνεται ακόμα και ακριβό χωρίς όμως να έχεις ξοδέψει πολλά χρήματα;
Η πολυτέλεια στη διακόσμηση δε χρειάζεται απαραίτητα να κοστίζει ακριβά! Με μερικές απλές κινήσεις μπορείς να κάνεις το χώρο πολυτελή και σικ και να αισθανθείς ότι μένεις σε ένα σπίτι άλλου επιπέδου. Ανακάλυψε 6 ιδέες για να κάνεις το σαλόνι να φαίνεται ακριβό χωρίς να είναι!
Πώς να κάνεις το καθιστικό να δείχνει πολυτελές!

1. Διακόσμησε το τραπεζάκι του σαλονιού

Το να έχεις ένα περιποιημένο τραπεζάκι σαλονιού είναι πλέον μεγάλη τάση. Με τα σωστά αντικείμενα μάλιστα το coffee table μπορεί να δείξει έως και πολυτελές. Για αυτό θα χρειαστείς σίγουρα μερικά κεριά αλλά και ένα βάζο με λουλούδια της επιλογής σου. Ακόμα, ένα διακοσμητικό που μπορείς να προσθέσεις για να δώσεις σοφιστικέ αέρα είναι τα βιβλία. Εξάλλου, με τα βιβλία μπορείς να δημιουργήσεις διάφορα επίπεδα και να κάνεις το τραπεζάκι ακόμα πιο ενδιαφέρον!
Δες επίσης: Κομψές ιδέες για οικονομική φθινοπωρινή διακόσμηση

2. Εμπλούτισε τον καναπέ με μαξιλάρια

Ένα απλό κόλπο για να δείχνει το σαλόνι σου πιο πλούσιο είναι να επιμεληθείς τη διακόσμηση του καναπέ. Εξάλλου, ο καναπές είναι το βασικότερο έπιπλο του δωματίου. Συγκεκριμένα, φρόντισε να εμπλουτίσεις με διακοσμητικά μαξιλάρια τον καναπέ σου έτσι ώστε να είναι άνετος αλλά και να δείχνει πιο περιποιημένος.
3. Βάλε χρυσές λεπτομέρειες στη διακόσμηση

Σίγουρα  ξέρεις ότι το χρυσό μπορεί να κάνει ένα χώρο να μοιάζει ακριβός. Φυσικά όμως θα πρέπει να βρεις τη σωστή απόχρωση του χρυσού. Έτσι λοιπόν μπορείς να βάλεις μικρές δόσεις χρυσού στη διακόσμηση του σαλονιού κι έτσι να τον κάνεις να δείχνει ακριβός. Για παράδειγμα, ένας καθρέπτης με χρυσό πλαίσιο, ένα τραπέζι με χρυσά πόδια και άλλα τέτοια …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss