6 stylish χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Είσαι λάτρης των μακριών μαλλιών; Δεν είσαι η μόνη. Το hashtag #longhairdontcare έχει περισσότερες από 12 εκατομμύρια επισκέψεις στο Instagram, όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, είμαστε πολλές αυτές που δηλώνουμε ερωτευμένες με τα μακριά μας μαλλιά. Κάπως έτσι, λοιπόν, εμείς σήμερα συγκεντρώσαμε όσα όλα θέλουμε να ξέρουμε για τα long hair-looks, αλλά και τα αγαπημένα μας χτενίσματα για να τα αναδείξουμε με τον πιο stylish τρόπο.
Το ιδανικό κούρεμα για μακριά μαλλιά
Το ίσιο κούρεμα για τα μακριά μαλλιά είναι η πιο κλασική επιλογή, ιδιαίτερα για όσες από εμάς έχουμε πυκνό hair-look, ενώ η φράντζα στα μακριά μαλλιά είναι μια από τις μεγαλύτερης τάσης της στιγμής. Ναι, μια φράντζα à la Jane Birkin ή à la Françoise Hardy, δείχνει υπέροχη. Από την άλλη ένα ντεγκραντέ κούρεμα είναι η ιδανική λύση για τα λεπτά μακριά μαλλιά. Το πολυεπίπεδο κούρεμα θα δώσει όγκο και κίνηση.

Πως να περιποιηθούμε τα μακριά μαλλιά
Τα μακριά μας μαλλιά για να δείχνουν υπέροχα πρέπει να είναι υγιή. Κάπως έτσι η συνεχής φροντίδα και ενυδάτωση με hair care προϊόντα, αλλά και το συχνό κόψιμο είναι απαραίτητα steps.
Πως θα μακρύνουν τα μαλλιά μας πιο γρήγορα
Για να βοηθήσουμε τα μαλλιά μας να μακρύνουν γρηγορότερα μπορούμε να καταναλώσουμε, ως θεραπεία, συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν σίδηρο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Β6.

Επιπλέον, ορισμένα προϊόντα που εφαρμόζονται απευθείας στις ρίζες προάγουν την ανάπτυξη των μαλλιών ενεργοποιώντας τη μικροκυκλοφορία. Ο άλλος τρόπος για να τονωθεί η παροχή αίματος; Το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, το οποίο γίνεται με κάθε σαμπουάν στο επίπεδο του θύλακα της τρίχας, όπου σχηματίζονται και αναπτύσσονται τα μαλλιά.
Τα αγαπημένα μας χτενίσματα για μακριά μαλλιά
Wavy hair με bandeau

Χωρίστρα στο πλάι

Με hairclips

Low Ponytail

Wet hair-look

(Pho …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss