6 Βιβλία που πρέπει να έχεις στην παραλία φέτος | ediva.gr

]]>

Το καλοκαίρι και η περίοδος των διακοπών είναι η κατεξοχήν εποχή για να διαβάσεις όσα περισσότερα βιβλία μπορείς. Πώς θα γεμίσεις, άλλωστε, όλες αυτές τις ώρες στην παραλία, κατά τις οποίες επιδίδεσαι στην ηλιοθεραπεία; Ο καλύτερος τρόπος είναι φυσικά η συντροφιά ενός αγαπημένου βιβλίου, το οποίο θα σε απορροφήσει και θα σε κάνει να ταξιδέψεις σε άλλους κόσμους. Αν ψάχνεις τα καλύτερα βιβλία που πρέπει να έχεις στην παραλία τη φετινή χρονιά, μπορείς να ρίξεις μια ματιά παρακάτω για να δεις τα δικά μας αγαπημένα.
Βιβλία να πάρεις στις καλοκαιρινές διακοπές

Οι Προφήτες, Robert Jones, JR

Οι προφήτες του Robert Jones είναι μία από τις τελευταίες κυκλοφορίες που έχει ενθουσιάσει το αναγνωστικό κοινό και όχι άδικα. Ο Jones δούλευε για χρόνια πάνω στο πρώτο του μυθιστόρημα, στο οποίο ήθελε να μιλήσει για πράγματα που ένιωθε ότι δεν είχαν ειπωθεί ποτέ ολοκληρωμένα. Έτσι, λοιπόν, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την τρυφερή και δυνατή αγάπη δύο σκλάβων του Αμερικανικού Νότου, αλλά και τη σκληρή πραγματικότητα του ρατσισμού, των προκαταλήψεων και της βαναυσότητας που επιδεικνύουν πολλές φορές οι άνθρωποι. Αυτή η ιστορία αγάπης και πόνου δίνεται μέσα στο σωστό ιστορικό και κοινωνικό πλαίσιο, καθώς ο συγγραφέας ήθελε να αποδώσει τους χαρακτήρες και την αφήγηση με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο.
Μπορείς να βρεις το βιβλίο εδώ!
Άνθρωποι που συναντάμε στις διακοπές, Emily Henry

Ένα άκρως καλοκαιρινό βιβλίο, το οποίο θα είναι η ιδανική συντροφιά για την παραλία, αν θέλεις κάτι χαλαρό και εύκολο να διαβάσεις. Το “άνθρωποι που συναντάμε στις διακοπές” είναι, μάλιστα, ένα από τα βιβλία-trends που έχουν κυριαρχήσει στο tiktok. Στις σελίδες τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss