8 Στιλιστικά tips για γυναίκες 50+

Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει όμορφη και γοητευτική ανεξαρτήτου ηλικίας. Θα σου δείξω ποια είναι τα σημαντικότερα στιλιστικά tips για γυναίκες 50+, ώστε να δείχνεις πάντα άψογη και μοντέρνα.

Από μοντέρνα ρούχα και παπούτσια μέχρι συμβουλές για μακιγιάζ και για μαλλιά, όλα είναι εδώ για να σε κάνουν πιο εντυπωσιακή και όμορφη σε κάθε περίοδο της ζωής σου.

8 Μοναδικά στιλιστικά tips για γυναίκες 50+ που πρέπει να δεις!

Έντονα χρώματα

Τα έντονα χρώματα μπορούν να φορεθούν άψογα από γυναίκες 50+, πάντοτε λαμβάνοντας υπόψηνκαι το χρώμα του δέρματός. Στις λευκές επιδερμίδες οι πιο έντονες αποχρώσεις κάνουν αντίθεση και αναδεικνύουν το δέρμα σου. Στις πιο σκούρες επιδερμίδες, οι παλ αποχρώσεις δένουν άψογα.

Καλοχτενισμένα μαλλιά

καλοχτενισμένα μαλλιά γυναίκες 50+

καλοχτενισμένα μαλλιά γυναίκες 50+

Τα καλοχτενισμένα μαλλιά πάντοτε τονίζουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου και δείχνουν τη γυναίκα πιο φρέσκια και όμορφη. Μην το παρακάνεις με το φορμάρισμα στις ρίζες υιοθετώντας ένα πιο κλασικό look, προτίμησε να δώσεις λιγότερο όγκο και περισσότερη μοντέρνα όψη.

Μπορείς να δεις επίσης 9 Μοναδικά καρέ κουρέματα για γυναίκες άνω των 40

Εκκεντρικά ρούχα

μοντερνο πουκαμισο για ωριμη γυναικα

μοντερνο πουκαμισο για ωριμη γυναικα

Τα μοντέρνα και εκκεντρικά ρούχα ακόμα και αν τα φοβάσαι μπορούν να αναδείξουν την προσωπικότητά σου και να σου χαρίσουν έναν πιο νεανικό αέρα που σίγουρα θα λατρέψεις.

Αξεσουάρ για κάθε γυναίκα

αξεσουαρ για τον λαιμό

αξεσουαρ για τον λαιμό

Διάλεξε αξεσουάρ που συμπληρώνουν με όμορφο τρόπο το ντύσιμό σου. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις με πολλά κοσμήματα. Ιδανικά τα μακριά κρεμαστά είναι πάντα τέλεια για κάθε look και μπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Μπορείς να δεις εδώ Οι 10 πιο αποτελεσματικές κρέμες ημέρας για γυναίκες 45+

Ζώνη στη μέση

ζωνη στη μεση γυναικες 50+

ζωνη στη μεση γυναικες 50+

Προσπάθησε να τονίζεις περισσότερο τη μέση σου γιατί έτσι τονίζεις περισσότερο το σώμα σου σε αυτό το σημείο, κολακεύοντας το σε μεγάλο βαθμό. Ταιριάζει ιδανικά σε φορέματα και μακριές ζακέτες.

Statement κομμάτια

λεοπαρ παλτο γυναικα 50+

λεοπαρ παλτο γυναικα 50+

Τα statement ρούχα είναι αυτά που συνήθως έχουν ένα πιο τολμηρό μοτίβο ή χρώμα και φορώντας το κεντρίζουμε το ενδιαφέρον των άλλων. Για μια πιο επίσημη βραδιά, μην τα φοβηθείς καθώς θα έχεις ένα μοντέρνο και παράλληλα κομψό ντύσιμο που όλοι θα θαυμάσουν.

Μπορείς να δεις ακόμα 7 Πανέμορφα χρώματα μαλλιών για γυναίκες άνω των 50

Απαλό μακιγιάζ

γοητευτικη γυναικα 50+

γοητευτικη γυναικα 50+

Το απαλό μακιγιάζ θα σε βοηθήσει να καλύψεις τυχόν ατέλειες χωρίς να βαρύνεις υπερβολικά το δέρμα σου. Το αποτέλεσμα θα είναι κομψό και άκρως γοητευτικό. Αποχρώσεις του μπεζ και του ροζ ταιριάζουν τέλεια σε κάθε γυναίκα και μπορούν να αναδείξουν με διακριτικό τρόπο την ομορφιά σου.

Μοντέρνα παπούτσια με άνεση

μοντερνα μποτακια για γυναικες

μοντερνα μποτακια για γυναικες

Στα παπούτσια πρωταρχικός σκοπός είναι η άνεση που προσφέρουν.αλλά μην θυσιάζει και την κομψότητά τους. Διάλεξε κομμάτια όμορφα και παράλληλα άνετα που θα ολοκληρώνουν με άψογο τρόπο το look σου.

Μπορείς να δεις εδώ 6 Συμβουλές για τέλεια επιδερμίδα σε γυναίκες άνω των 50

Αυτές οι συμβουλές για γυναίκες 50+, θα σε βοηθήσουν να είσαι πάντα κομψή και μοντέρνα αναδεικνύοντας τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σου.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss