90 videos από το gameplay του GTA 6 διαρρέουν στο Internet

Το επόμενο παιχνίδι της σειράς Grand Theft Auto είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών και μια νέα “πιθανή” διαρροή θα μπορούσε να μας προσφέρει την καλύτερη δυνατή ματιά στο GTA VI.

Το πλούσιο υλικό το οποίο ανακάλυψε το PCGamer μέσω μιας ανάρτησης στο GTAForums από τον ίδιο τον υποτιθέμενο hacker, περιέχει περίπου 90 βίντεο με αποσπάσματα από το παιχνίδι, debug κώδικα και το περιβάλλον του, που σίγουρα βοηθούν τον ισχυρισμό ότι όντως βλέπουμε για πρώτη φορά gameplay βίντεο του νέου GTA.
Είναι ενδιαφέρον ότι ο hacker (ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα ‘teapotuberhacker’ στο GTAForums) ισχυρίζεται επίσης ότι είναι ο υπεύθυνος για το πρόσφατο hack της Uber, και αναφέρει ότι πήρε το βίντεο του παιχνιδιού αποκτώντας πρόσβαση στο Slack λογαριασμό ενός υπαλλήλου της Rockstar, ο ίδιος τρόπος δηλαδή που χρησιμοποιήθηκε για την κακόβουλη πρόσβαση στα συστήματα της Uber.
Το περιεχόμενο που βλέπουμε είτε είναι πραγματικό είτε δημιουργήθηκε με τόσο μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, κερδίζοντας στο σύνολό του την κοινότητα του GTAForums που όπως φανερώνει και η ονομασία του, αφορά ιστοσελίδα για τους φίλους της θρυλικής σειράς παιχνιδιών. Το γεγονός πάντως ότι η Rockstar «κατεβάζει» πολύ γρήγορα κάθε link που αναδημοσιεύει το υλικό τις τελευταίες ώρες στο Internet, συνηγορεί στο ότι αυτό πράγματι αφορά το GTA 6.

 
Διάφορα αποσπάσματα από το υλικό που διέρρευσε (συνολικά 90 videos) απεικονίζουν τόσο αρσενικούς όσο και θηλυκούς πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, κάτι που ταιριάζει με άλλες αναφορές σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το επερ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss