ΑΕΚ: Οπαδοί παραβιάζουν τα τουρνικέ της «OPAP Arena» – Δείτε το βίντεο

ΑΕΚ: Η «κιτρινόμαυροι» ΠΑΕ δημοσιοποίησε video από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ καταγγέλλει ότι ένας πολύ μικρός αριθμός ατόμων έχει προκαλέσει φθορές στο νέο «σπίτι» της ομάδας.
Η «Ένωση» σε ανάρτηση της ξεκαθάρισε ότι όσοι προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες δεν ανήκουν στην «οικογένεια» του συλλόγου.

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 όλη η οικογένεια της ΑΕΚ αισθάνεται υπερήφανη για το νέο ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ, τον Ναό ΜΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων μας αυτό το εκφράζει και με τον δέοντα σεβασμό που δείχνει στο νέο μας στολίδι.
Δυστυχώς όμως ένας πολύ μικρός αριθμός ατόμων δεν δείχνει κανένα σεβασμό ούτε στο γήπεδο, ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στους οπαδούς της ομάδας μας. Με τεράστια λύπη είμαστε αναγκασμένοι σήμερα να επισημάνουμε δημόσια αυτό το ζήτημα.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων μας, καλεί για τελευταία φορά αυτά τα άτομα να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, στο σπίτι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην ίδια την ομάδα μας.
Είναι αυτονόητο όπως φαίνεται και στο –επεξεργασμένο από πλευράς μας, σε αυτή την περίπτωση- βίντεο που παραθέτουμε, ότι όλες οι πράξεις καταστροφής της περιουσίας της ΑΕΚ καταγράφονται από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, το οποίο είναι υποχρεωτικό να λειτουργεί σε όλα τα γήπεδα, προς χρήση από τις αρμόδιες αρχές. Άρα όποιος πιστεύει πως μπορεί κρυπτόμενος και ατιμώρητος να βανδαλίζει την περιουσία του λαού της ΑΕΚ, σαφέστατα κάνει πολύ μεγάλο λάθος.

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι απόλυτα ξεκάθαρο και είμαστε βέβαιοι ότι αντιλαμβάνονται άπαντες έστω την ηθική τους υποχρέωση να προστατεύουν τον Ναό των Ενωσιτών. Κάθε εντός έδρας αγώνας μας πρέπει να είναι γιορτή. Αυτό απαιτεί και ο λαός της ΑΕΚ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss