Αγγελική Λάμπρη για σεξουαλική παρενόχληση: «Ήμουν σε κατάσταση σοκ»

Η Αγγελική Λάμπρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησε για την καταγγελία κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου, την οποία δημοσιοποίησε πριν από περίπου δύο χρόνια.

Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε για την δική της καταγγελία κακοποίησης την οποία και δημοσιοποίησε η ίδια. Η ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως το έχει συζητήσει και με την κόρη της, με την οποία έχουν «χτίσει» μια πολύ ζεστή και ειλικρινή σχέση.
«Ήταν κάτι που κουβαλούσα, κάτι που ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Είχα θυμώσει με τον εαυτό μου που δεν αντέδρασα τότε. Μόνο αυτό. Δεν μου είχε προκαλέσει άσχημα συναισθήματα για μένα, γιατί θεώρησα ότι ήταν καθαρά πρόβλημα του άλλου. Δεν τα ‘βαλα με τον εαυτό μου», είπε η ίδια στην εκπομπή «Open Weekend».

«Είχα παγώσει. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν… ήμουν σε κατάσταση σοκ. Όταν ξεπερνάς το σοκ, θέλεις να τα σπάσεις όλα. Τώρα πια, με όλα αυτά που έχουν γίνει, θεωρώ ότι δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο. Τότε αν ένα νέο κορίτσι που μόλις είχε τελειώσει τη δραματική σχολή τολμούσε να πει κάτι τέτοιο, δεν θα έβρισκε ποτέ δουλειά. Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά είναι η αλήθεια. Τώρα ξέρεις ότι θα σε ακούσουν», εξομολογήθηκε η Αγγελική Λάμπρη.

Η ίδια αναφέρθηκε και στο πως αντιμετώπισε η κόρη της, Ευτυχία αυτό το γεγονός: «Της το είχα πει πολύ νωρίτερα. Μιλάω πάρα πολύ με το Ευτυχάκι μου, είναι πολύ πιο ώριμη για την ηλικία της και καταλαβαίνει πάρα πολλά πράγματα».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss