Αίγινα: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον ξυλοδαρμό ξενοδόχου – Τι υποστηρίζουν οι δράστες

Σοκάρει η περιγραφή: «Ενώ ήμουν κάτω με χτύπαγαν, ενώ ήμουν κάτω. Δεν ξανασηκώθηκα. Εγώ ξύπνησα μετά στο Αττικόν».

«Τους έχουμε πλησιάσει αρκετά. Ρωτάει ο γιος μου τι ακριβώς θέλετε και λέει ο ένας “πού είναι η θάλασσα” και σηκώνει ο γιος μου το χέρι και δεν προλαβαίνει να του πει “από εκεί” και αυτός τον χτυπάει. Έρχεται ο άλλος με τα ρούχα και χτυπάει εμένα εδώ. Χτυπάει τον γιο μου πέφτει κάτω. Πέφτει το μωρό κάτω εδώ, είναι ο εγγονός μου 4 ετών. Σηκώνεται αρχίζει και κλαίει και φωνάζει και φεύγει».
Είναι η συγκλονιστική περιγραφή της 67χρονης γυναίκας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, που μαζί με τον γιο και τον 4χρονο εγγονιού της έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού έξω από το ξενοδοχείο τους στην Αίγινα από τρεις άντρες που έλαβαν το ποσό των 500 ευρώ έκαστος για να τους ξυλοφορτώσουν μέχρι θανάτου.

Σοκάρει η περιγραφή
«Ενώ ήμουν κάτω με χτύπαγαν, ενώ ήμουν κάτω. Δεν ξανασηκώθηκα. Εγώ ξύπνησα μετά στο Αττικόν».

Οι φωτογραφίες της τραβηγμένες μέσα στο νοσοκομείο σφίγγουν το στομάχι. Κατάγματα στο αριστερό μάτι, τα ζυγωματικά, τη μύτη, τη γνάθο και τον λαιμό. Πάλεψε για τη ζωή της μια εβδομάδα στην εντατική ενώ υπέστη δύο φορές ανακοπή.

«Ήμουν στο κέντρο υγείας. Κρύωνα… και τους λέω “κρυώνω” και Αύγουστο μήνα μου έριξαν κουβέρτα γιατί ο άνθρωπος που χάνει αίμα, κρυώνει».
Ο γιος της, Φίλιππος, σε αποκλειστικά πλάνα του LIVE NEWS, κρατά στην αγκαλιά του το 4χρονο παιδί του, το οποίο μάλιστα ήταν μπροστά στη δολοφονική επίθεση. Έκλαιγε και φώναζε στη θέα τριών ανδρών να γρονθοκοπούν με σιδερογροθιές τον πατέρα και τη γιαγιά του.
«Η εικόνα του χτυπήματος και η εικόνα της γιαγιάς του μέσα στα αίματα ρωτάει αν έχει πεθάνει. Μιλά για ένα κακό κύριο. Τον πηγαίνω σε ψυχολόγο».
Τον πρόδωσε ο… mickey mouse

Ένα τατουάζ όμως ήταν εκείνο που πρόδωσε τον πρώτο από τους 3 δράστες και οδήγησε τις Αρχές στη σύλληψή τους 14 μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση.
«Τα τατουάζ τους ήταν χαρακτηριστικά. Από όσο θυμάμαι ο γιος μου τα χαρακτήρισε σαν Mickey Mouse».
Είναι αυτό το τατουάζ του Mickey που ο 4χρονος γιος του παρατήρησε πρώτος στην αριστερή γάμπα του δράστη με τη μεγάλη σωματική διάπλαση. Τα έμπειρα στελέχη της Δίωξης Εκβιαστών ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του, δείχνοντας μάλιστα στα θύματα φωτογραφίες από το Facebook.
«Υπήρξε συμβόλαιο θανάτου εμού και της μητέρας μου».
Η κάμερα του LIVE NEWS κάνει αυτοψία στο σημείο όπου συνέβησαν όλα το βράδυ της 28ης Αυγούστου του 2021.
«Βρισκόμαστε στο σημείο που …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss