Ακουστικά υψηλών επιδόσεων με άρωμα McLaren

Αν ασχολείστε με το χώρο του ήχου δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζετε την ύπαρξη της Bowers & Wilkins.

Του Γιάννη Σκουφή
Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του premium-end ήχου και συγκεκριμένα στα ηχεία. Αυτή τη φορά συνεργάστηκε με την McLaren για να ανακοινώσουν ένα υπέροχο σετ ακουστικών υψηλής πιστότητας ήχου.

Μάλιστα, μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό αλλά οι δύο βρετανικές εταιρείες συνεργάζονται από το 2015 έχοντας να επιδείξουν διάφορα υπέροχα αξεσουάρ και φυσικά τα κορυφαία ηχοσυστήματα των μοντέλων της McLaren. Στο σημείο αυτό να πούμε πως η Bowers & Wilkins συνεργάζεται και με άλλες εταιρίες, όπως η Volvo, η BMW κ.α.
Τα ακουστικά που βλέπετε ονομάζονται Px8 και αποτελούν μέρος της σειράς McLaren Edition. Όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για ασύρματα κλειστού τύπου με μεγάλα μαξιλαράκια που μαζί με την στέκα είναι βαμμένα στο χρώμα του ανθρακονήματος.

PHOTO GALLERY

Photo 1/3

Photo 2/3

Photo 3/3

Το χαρακτηριστικό πορτοκαλί της McLaren τονίζει το περίγραμμα των ακουστικών που έχουν μία Carbon Cone κάψα 40 χιλιοστών με την αναπαραγωγή του ήχου να περνά από έναν αλγόριθμο 24 bit που η Bowers & Wilkins αποκαλεί Digital Signal Processing.
Φυσικά, υπάρχει λειτουργία ηχοακύρωσης για πλήρη απομόνωση του χρήστη και ιδανική ακρόαση, ενώ έξι μικρόφωνα μετρούν και ρυθμίζουν την έξοδο ώστε να υπάρχει βέλτιστο έλεγχος σε κάθε ακουστικό σε σχέση με το θόρυβο του περιβάλλοντος.
Όσο για τον χρόνο λειτουργίας αυτός είναι πραγματικά εντυπωσιακός φτάνοντας τις 30 ώρες, ενώ τα 799 δολάρια που κοστίζουν τα Bowers & Wilkins Px8 McLaren Edition ακούγονται μία λογική τιμή.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss