Άλεκ Μπάλντουιν: Οικογένεια νεκρού πεζοναύτη μηνύει για 2η φορά τον ηθοποιό – Ζητάει 25 εκατ.δολάρια

Αγωγή ύψους 25 εκατομμυρίων δολ. υπέβαλαν η χήρα και οι αδελφές ενός Αμερικανού πεζοναύτη που πέθανε στο Αφγανιστάν, κατά του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν

Η χήρα και οι αδερφές ενός Αμερικανού πεζοναύτη που σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν κατά τη χαοτική αναχώρηση του στρατού από τη χώρα το 2021 μήνυσαν ξανά τον ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν για τουλάχιστον 25 εκατομμύρια δολάρια, με τον ισχυρισμό οτι της εξέθεσε σε «διαδικτυακό μίσος» αφού ο ηθοποιός κατηγόρησε μια από τις γυναίκες ότι συμμετείχε στην εισβολή της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο.
Η μήνυση κατατέθηκε στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης την Παρασκευή από την οικογένεια του πεζοναύτη Ράιλι ΜακΚόλουμ ο οποίος ήταν ένας από τους 13 πεζοναύτες που σκοτώθηκαν από βομβιστή αυτοκτονίας έξω από το διεθνές αεροδρόμιο Χαμίντ Καρζάι στις 26 Αυγούστου του 2021. Ήταν 20 ετών.

Μετά τον θάνατο του ΜακΚόλουμ, ο Μπάλντουιν βρήκε μια από τις αδερφές του πεζοναύτη, τη Ρόις, στο Instagram και της έστειλε επιταγή 5.000 δολαρίων για τη χήρα του, Τζιένα, και το νεογέννητο μωρό της. Ο Μπάλντουιν είπε ότι η επιταγή ήταν «ένας φόρος τιμής σε έναν ήρωα στρατιώτη», σύμφωνα με τη μήνυση.
Μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2022, ο σταρ του «30 Rock» τσακώθηκε δημόσια με τη Ρόις αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία της από μια διαδήλωση κοντά στο Μνημείο της Ουάσιγκτον στις 6 Ιανουαρίου 2021 ενόψει της επετείου ενός έτους από τη βία στο Καπιτώλιο.

Σε απάντηση, ο Μπάλντουιν την κατηγόρησε ότι συμμετείχε στις ταραχές και την αποκάλεσε «στασιαστή». Οι «φαινομενικά καλοπροαίρετες προβολές του μετατράπηκαν σε εφιάλτη», για τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss