Αλεποχώρι: Πήρε εξιτήριο ο ένας εκ των δύο ανηλίκων που πυροβόλησε ο 70χρονος

Αλεποχώρι: Ευχάριστα νέα για τα δύο παιδιά που πυροβόλησε ο 70χρονος

Προς το καλύτερο βαίνει η πορεία της υγείας των δύο παιδιών που πυροβόλησε στο Αλεποχώρι ο 70χρονος με την καραμπίνα του. Μάλιστα ο 14χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Παίδων, αφού οι γιατροί κατάφεραν να του αφαιρέσουν τα σκάγια.
Ο δεύτερος νεαρός νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς» ενώ χθες έκανε επέμβαση στο πόδι του και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ορθοπεδικό τμήμα. Οι οικογένειες των δύο παιδιών βρίσκονται συνέχεια δίπλα τους.

Τι λέει ο 70χρονος που πυροβόλησε παιδιά – «Έβλεπα μόνο σκιές»

Όπως λέει στο Newsbomb.gr o δικηγόρος του Γιάννης Γλύκας, ο 70χρονος ισχυρίζεται ότι τα παιδιά παραβίασαν τον προστατευτικό φράχτη με σκοπό να του κλέψουν πράγματα που είχε στον κήπο του.

«Με πλήρη συντριβή και μεταμέλεια θα προσέλθει να απολογηθεί ο 70χρονος εντολέας μου, ο οποίος ουδέποτε έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Πρόκειται για καρδιοπαθή συνταξιούχο, με σοβαρή επαγγελματική διαδρομή κατά το παρελθόν. Δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν πυροβόλησε σε ευθεία βολή σε βάρος των παιδιών. Σε συνθήκες απόλυτου σκότους είδε κάποιες σκιές και χωρίς να μπορεί να αποτυπώσει ούτε ηλικία ούτε ταυτότητα –και προκειμένου να τους εκφοβίσει- πυροβόλησε προς την πλευρά των θάμνων και όχι προς την πλευρά των παιδιών, τα οποία ήταν κρυμμένα κάτω από φυλλωσιές. Ο πελάτης μου έβλεπε μόνο σκιές. Να σημειώσουμε ότι οι ανήλικοι κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής και διατάραξης οικιακής ειρήνης».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss