Αλέξια για Eurovision: «Μου προτείνουν να ξαναπάω»

Αλέξια για Eurovision: «Η Ελλάδα υποστηρίζει τα παιδιά της και στο εξωτερικό κι υποστηρίζει πολύ εμένα. Στην Κύπρο δεν το βλέπω αυτό με Κύπριους»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ήταν η Αλεξία και εξήγησε πως διαφωνεί με το γεγονός πως η Κύπρος τα τελευταία χρόνια δεν στέλνει καλλιτέχνες, που διαμένουν στο νησί, στην Eurovision.
Η τραγουδίστρια επεσήμανε πως η διαφάνεια στην επιλογή των καλλιτεχνών είναι σημαντική καθώς η Κύπρος ζει υπό την παράνομη τουρκική κατοχή και δεν έχει την υποστήριξη που της αρμόζει.

«Μου προτείνουν να ξαναπάω, αλλά δεν βλέπω το λόγο. Πρέπει να δοθεί σε άλλους η ευκαιρία. Η Κύπρος είναι ένα νησί που μεγάλο μέρος του βρίσκεται υπό παράνομη τουρκική κατοχή. Οι μουσικοί εκεί δεν έχουν πολλή υποστήριξη από την κυβέρνηση, από τους θεσμούς. Δεν έχουν διεξόδους. Μονίμως είναι απ’ έξω. Εγώ ορίζω την πορεία μου, αλλά θέλω και το καλό των υπολοίπων. Για αυτό είχα μιλήσει. Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στην επιλογή.
Να τους δοθεί η ευκαιρία και να έχουν υποστήριξη. Η Ελλάδα υποστηρίζει τα παιδιά της και στο εξωτερικό κι υποστηρίζει πολύ εμένα. Στην Κύπρο δεν το βλέπω αυτό με Κύπριους. Δεν λέω να είναι μόνο Κύπριοι -η πορεία μου είχε να κάνει με το inclusion και τη συμπερίληψη όλων- απλά χρειάζεται λίγο υποστήριξη κόσμος που ζει εκεί και δεν μπορεί να έρθει στην Αθήνα εύκολα», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Η Αλεξία από το «Μαύρο Ρόδο» δημοσίευσε σπάνια φώτο της κόρης της
Βέφα Αλεξιάδου: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα με τη Μενεγάκη
Μενεγάκη για Βέφα Αλεξιάδου: Με κάποιους ανθρώπους χανόμαστε, ο καθένας έχει την προσωπική του ζωή


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss