All star Survivor: Οι νέοι παίκτες που πέρασαν από εργομετρικά τεστ

Στην τελική ευθεία για το All star Survivor – Οι τρεις νέοι παίκτες που πέρασαν από εργομετρικά τεστ.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης του Survivor All Star. Το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου 2023 και έχουν αρχίσει ήδη να αποκαλύπτονται τα ονόματα που πρόκειται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.
Το πρωί της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου το «Πρωινό μας» αποκάλυψε ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν ήδη υπογράψει τα επίσημα συμβόλαιά τους, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα γυριστούν και τα τρέιλερ των συμμετεχόντων.

Η παραγωγή ωστόσο θέλει να δημιουργήσει δύο δυνατές ομάδες που θα μείνουν στην ιστορία. Έτσι τις τελευταίες ώρες πέρασαν από εργομετρικά τεστ τρία πρόσωπα που δεν έχουν ακουστεί ξανά.

Ο λόγος για την Τζο Μαριδάκη και τη Στέλλα Ανδρεάδου, οι οποίες συμμετείχαν στον περσινό κύκλο, αλλά και τον Νικόλα Αγόρου, που είχε πάρει μέρος στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού. Σημειώνεται, ότι μέχρι στιγμής τα ονόματα αυτά δεν είχαν ακουστεί.

Νωρίτερα σήμερα ο Γιώργος Λιανός που θα είναι και φέτος στο νησί της περιπέτειας το επιβεβαίωσε με μια φωτογραφία στο Instagram, όπου ατενίζει στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.
Στη λεζάντα έγραψε: «Το βλέπω να ‘ρχεται!»

https://www.instagram.com/p/CmOnA4INYDa

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός ανυπομονεί να ξεκινήσει
Survivor All Star: Στην τελική ευθεία τo μεγάλο deal με Ντάνο…
O Βασάλος πάει All Star Survivor: Το μήνυμα του Fipsterr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss