Αλλαγές στον κώδικα του Twitter προωθεί ο Έλον Μασκ

Έμπιστους συνεργάτες του, μηχανικούς λογισμικού από την Tesla, επιστράτευσε ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, προκειμένου να πραγματοποιήσει εκτεταμένες αλλαγές στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο απέκτησε έναντι 44 δισ. δολαρίων στις 28 Οκτωβρίου 2022.

Ο Μασκ, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla και της εταιρείας επαναχρησιμοποιήσιμων πυραύλων SpaceX, απέλυσε αμέσως τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Twitter, τον οικονομικό διευθυντή, τους επικεφαλής της ομάδας στρατηγικής και της νομικής ομάδας της εταιρείας και διέλυσε επίσης το διοικητικό συμβούλιο του Twitter.
Άμεσα έφερε πάνω από 50 στελέχη της εμπιστοσύνης του για να αναλάβουν θέσεις ευθύνης. Τα στελέχη που προέρχονται από άλλες εταιρείες του Μασκ έχουν πλέον άδεια να εργάζονται στο Twitter, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 50 στελεχών από την Tesla, δύο από την Boring Company (που κατασκευάζει υπόγειες σήραγγες) και έναν από τη Neuralink (η οποία αναπτύσσει υπολογιστές εγκέφαλο -διεπαφής).

Τα στελέχη αυτά έχουν εμπλακεί στην αναθεώρηση του κώδικα του Twitter, παρότι δεν έχουν εμπειρία στο σχεδιασμό και τη λειτουργία μηχανών αναζήτησης και πλατφορμών που είναι ευρέως προσβάσιμες στο κοινό.
Το Twitter έχει πολλαπλές βάσεις κώδικα με εκατομμύρια γραμμές κώδικα σε κάθε μία, και μυριάδες συστήματα 10 ή και 100 ερωτημάτων ανά δευτερόλεπτο (QPS) που το υποστηρίζουν.

Στην Tesla, η Python είναι μία από τις προτιμώμενες γλώσσες προγραμματισμού, ενώ στο Twitter οι προγραμματιστές έχουν χρησιμοποιήσει εκτενώς τη Scala.

Το Twitter έχει επίσης μεγαλύτερη έκθεση σε διεθνείς κανονισμούς σχετικά με τη ρητορική μίσους και το απόρρητο των δεδομένων, για παράδειγμα, ιδιαίτερα τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι υπάλληλοι του Twitter που βρίσκονταν εκεί πριν αναλάβει ο Μασκ είπαν ότι τους ζητήθηκε να δείξουν στα νέα στελέχη κάθε είδους τεχνική τεκμηρίωση, να δικαιολογήσουν τη δουλειά τους και τη δουλειά των ομάδων τους και να εξηγήσουν την αξία του …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss