Allou Fun Park: Κρίσιμη η κατάσταση της 21χρονης – Επέστρεψε στο νοσοκομείο ο τέταρτος τραυματίας

Allou Fun Park: Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας νοσηλεύεται μια 21χρονη μετά το ατύχημα στο λούνα παρκ. Ένας εκ των τεσσάρων τραυματιών αρχικά πήρε εξιτήριο αλλά αισθάνθηκε ζαλάδα και επέστρεψε.

Το ατύχημα σε παιχνίδι με βάρκες, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (6/9) στο Allou Fun Park στον Ρέντη, προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό δύο ατόμων. Συνολικά τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, ωστόσο, οι δύο εξ αυτών αντιμετωπίζουν σοβαρότερα προβλήματα.
Μια 21χρονη κοπέλα έχει διασωληνωθεί καθώς έχει υποστεί σοβαρές κακώσεις στον θώρακα ενώ ένας 24χρονος έχει υποστεί ρήξη σπλήνας. Μια 22χρονη νοσηλεύεται με διάσειση, ενώ ο τέταρτος της παρέας, ένας 25χρονος, αρχικά πήρε εξιτήριο, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr επέστρεψε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας καθώς αισθάνθηκε ζαλάδα.

PHOTO GALLERY

Photo 1/3

Photo 2/3

Photo 3/3

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος τραυματίας νωρίτερα σε δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε εξοργισμένος με τη στάση του λούνα παρκ. «Ήρθαν να μας πουν ότι φταίμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά. «Κατεβαίνοντας τη μεγάλη κατηφόρα, που κατεβαίνει στο νερό. Δεν υπήρχε νερό και δεν μας φρέναρε καμία τροχαλία. Αμέσως είχε μια στροφή δεξιά, εκτροχιάστηκε και φύγαμε εκτός και πέσαμε μέσα στο νερό και εμένα με ξύπνησαν λιπόθυμο μέσα στη λάσπη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Από το πάρκο, ήρθαν εδώ μόνο και μόνο για να πιάσουν ένα παιδί από τα υπόλοιπα, στο οποίο να πουν και καλά δεν είναι έτσι τα πράγματα ότι και καλά σηκωθήκατε εσείς στο τρενάκι και τέτοια. Ήρθαν για να μας δείξουν ότι και καλά φταίγαμε εμείς, αλλά αυτό δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση γιατί εμείς κρατιόμασταν δεξιά και αριστερά σε κάτι σίδερα και δεν είμαστε 12 χρονών παιδιά για να σηκωθούμε, αλίμονο. Εμείς να διασκεδάσουμε πήγαμε», πρόσθεσε.

Πώς έγινε το ατύχημα
Το περιστατικό συνέβη όταν το τρενάκι περνούσε από σημεία με νερό. Σε κάποια στιγμή που η στάθμη του νερού ήταν χαμηλότερη, επηρεάστηκε η πορεία του τρένου, με αποτέλεσμα το βαγόνι να εκτροχιαστεί.
Τέσσερις άνθρωποι εκσφενδονίστηκαν και βρέθηκαν σε θαμνώδη έκταση.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει μία προσαγωγή, αυτή του υπεύθυνου του λούνα παρκ.
Σε εξέλιξη είναι η έρευνα σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
Η ανακοίνωση του Allou Fun Park: Δεν υπήρξε εκτροχιασμός
Το Allou Fun Park εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία διαψεύδει τον εκτροχιασμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss