Αν μας πεις πού έχεις τον Άρη σου, θα σου πούμε πώς θα κοντρολάρεις το θυμό σου

Η διαχείριση του θυμού είναι εύκολη ή δύσκολη, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται ο Άρης στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου!

Όταν έρχονται εκείνες οι δύσκολες στιγμές που από τα νεύρα μας θέλουμε να… τα σπάσουμε όλα, πάντα υπάρχει κάποιος/α δίπλα μας που μας παρακαλεί να ηρεμήσουμε, να σκεφτούμε λογικά, να συγκρατηθούμε και να μην ξεπεράσουμε τα όρια. Και πιθανόν έχει δίκιο. Γιατί ό,τι κάνουμε πάνω στα νεύρα μας, ούτε εμείς οι ίδιοι θα το εγκρίνουμε, όταν πια περάσει η καταιγίδα και συνέλθουμε.
Και τι να κάνουμε; Είναι υγιές να καταπιεστούμε και να καταπιούμε τα νεύρα μας; Σίγουρα όχι, γιατί τα ψυχοσωματικά παραμονεύουν. Η Αστρολογία, για μια ακόμα φορά, έρχεται να μας υποδείξει τη λύση. Ποια είναι αυτή; Η σωστή διαχείριση της θέσης του Άρη στο ωροσκόπιό μας.

Ανάλογα, λοιπόν, με το ζώδιο που βρίσκεται ο Άρης σου στον γενέθλιο χάρτη σου, προτείνεται κι ένας τρόπος για να ξεσπάσεις το θυμό σου, χωρίς να κάνεις τα πάντα λαμπόγυαλο.
Άρης στον Κριό

Αν έχεις τον Άρη σου στον Κριό παίρνεις φωτιά με το παραμικρό και πολύ περισσότερο αν θεωρείς ότι έχεις αδικηθεί ή σου έχουν πει ψέματα. Αυτό εξηγεί γιατί πολλές φορές οι άλλοι φροντίζουν να εξαφανιστούν από μπροστά σου, αν δουν ότι αρχίζεις να κοκκινίζεις επικίνδυνα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο ή να ξεκινήσεις ένα άθλημα που και ενέργεια θα καταναλώνεις και θα ξεσπάς σχε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss