Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου – Νέες απειλές για τον υπουργό

Σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου δημοσιεύεται η ανάληψη ευθύνης κατά της πρόσφατης επίθεσης στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου. 

Θυμίζεται ότι άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση με πέτρες και μπογιές στις 21.35 το βράδυ του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου, στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στον Νέο Κόσμο, με αποτέλεσμα να προξενήσουν φθορές.
Οι δράστες αναζητούνται, ενώ ο Υπουργός σε ανάρτηση του στα social media, επισημαίνει ότι δεν πτοείται από τέτοιες ενέργειες.

Ειδικότερα ο κ. Θεοδωρικάκος στην ανάρτηση του αναφέρει: “Κάποιοι θρασύδειλοι έριξαν μπογιές και πέτρες στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζεται το πολιτικό μου γραφείο. Ελπίζω τα επόμενα βράδια να έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στην ζωή τους. Έτσι και αλλιώς κανείς δεν πτοείται….”
Όπως αναφέρεται στην ανάληψη ευθύνης:

«Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Τάκης Θεοδωρικάκος αποτελεί τον ηθικό αυτουργό αυτής της επίθεσης, αλλά και συνολικότερα της αστυνομικής βίας και τρομοκρατίας που κλιμακώνεται το τελευταίο διάστημα, τον βασικό εκπρόσωπο του δόγματος μηδενικής ανοχής και του πολέμου που έχουν κηρύξει το Κράτος και οι ακροδεξιοί διαχειριστές του απέναντι στην κοινωνία και τα κινήματα.

Γιαυτό το λόγο το βράδυ του Σαββάτου στις 10 Σεπτεμβρίου επιτεθήκαμε στο πολιτικό του γραφείο και στους αστυνομικούς που φρουρούσαν την είσοδο της πολυκατοικίας του (κάτι που “ξέχασαν” να αναφέρουν υπουργός και καθεστωτικά μέσα), σε ένα απ’τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία του τουριστικού κέντρου».
Το κείμενο αναλυτικά: …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss