Ανδρέας Γεωργίου: Ραγίζει καρδιές η συγκινητική ανάρτησή του για τη μητέρα του

Ο Ανδρέας Γεωργίου, πόσταρε στα social media μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία με εκείνον και τη μητέρα του

Μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά είναι η σημερινή ημέρα για τον γνωστό σκηνοθέτη, Ανδρέα Γεωργίου, καθώς συμπληρώνονται 28 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας του η οποία πέθανε από AIDS.
Ο Ανδρέας Γεωργίου, πόσταρε στα social media μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, στην οποία η μητέρα του τον κρατά αγκαλιά και στην ανάρτηση έγραψε: «28 χρόνια και είσαι ακόμα εδώ».

Τη μητέρα μου την έχασα στα 12 από AIDS

Ο ίδιος σε συνέντευξή του έχει εξομολογηθεί ότι η μητέρα του ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία και ότι τον ιό στο σπίτι τον πήγε ο μπαμπάς του.

«Τη μητέρα μου την έχασα στα 12 από AIDS και ο πατέρας μου πέθανε πριν από έξι χρόνια. Σε μια εποχή -το 1994 που πέθανε η μητέρα μου- που ήταν πολύ κλειστή η κοινωνία. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Σε μια τουριστική περιοχή της Κύπρου. Είχα έναν πατέρα καλλονό που περπατούσε στον δρόμο και έπεφτε ο γυναικείος πληθυσμός. Πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Κατά καιρούς είχαμε εστιατόριο. Τον ιό στην οικογένεια τον έφερε ο μπαμπάς. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε τον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας.
Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss