Ανδρουλάκης: Δεν ζήτησαν να με ενημερώσουν για τις παρακολουθήσεις – Παρουσιάζουν ως θύτη το θύμα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε λόγο για εκβιασμό ενώ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για αυταρχική αντίληψη που παρουσιάζει το θύμα ως θύτη

Σφοδρή επίθεση προς την κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους για τους οποίους αρνείται να ενημερωθεί εξωθεσμικά για τον λόγο που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε λόγο για εκβιασμό ενώ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για αυταρχική αντίληψη που παρουσιάζει το θύμα ως θύτη, εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση προς την κυβέρνηση, μιλώντας για επιτελικό παρακράτος.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (31/8) στον ΣΚΑΪ 100.3, ο ίδιος ανέφερε ότι η ΕΥΠ δεν ήθελε να παρακολουθεί μόνο τις τηλεφωνικές του συνομιλίες αλλά και την προσωπική του ζωή. Όπως εξήγησε «αυτά τα κακόβουλα λογισμικά, πέρα από το ότι παίρνει όλα τα αρχεία, ακόμα και όταν είναι κλειστό το κινητό μπορεί να βιντεοσκοπεί και να ηχογραφεί».
«Μιλάμε για λογισμικά που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια. Αν κυριαρχήσουν κράτη που κάνουν χρήση τέτοιων λογισμικών, η φιλελεύθερη δημοκρατία και η προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων θα πάνε περίπατο», δήλωσε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι η ενοχή της κυβέρνησης αποδεικνύεται από τον βομβαρδισμό παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού.

Αναφορικά για τον λόγο που δεν έχει ακόμα ενημερωθεί για την παρακολούθησή του, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε ότι «ουδέποτε καμία αρμόδια υπηρεσία έχει ζητήσει να με ενημερώσει επισήμως. Το μόνο που έγινε είναι να λάβω ένα μήνυμα στο κινητό μου από τον υπουργό Επ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss