Ανεξιχνίαστες υποθέσεις: Η περίεργη εξαφάνιση της Emma Fillipoff

Χαρά Σώτα
24/09/2022 16:47

Η Emma Fillipoff εξαφανίστηκε τον Νοέμβριο του 2012 και εδώ και 10 χρόνια δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής ούτε έχει βρεθεί κάποιο ίχνος της.
Η ιστορία της εξαφάνισής της συγκλόνισε την κοινωνία του Κανάδα, καθώς ήταν αρκετά παράξενη. Η κοπέλα λίγο πριν εξαφανιστεί φερόταν περίεργα. Αν και πολλοί μέσα στα χρόνια είπαν ότι την έχουν δει, καμία μαρτυρία δεν επιβεβαιώθηκε.
Ένας άντρας το 2018 είπε ότι την βρήκε στο δρόμο και την πήρε με το αυτοκίνητό του. Την επόμενη ημέρα κατάλαβε ποια ήταν και επικοινώνησε με τη μητέρα της. Ανέφερε ότι η συμπεριφορά της ήταν αλλόκοτη και δεν φορούσε παπούτσια. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτή τη μαρτυρία.

Η ζωή της Emma Fillipoff
Η Emma Fillipoff γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1986 στο Περθ του Καναδά. Είχε τρία αδέρφια και ήταν ένα κορίτσι γεμάτο ζωή, όπως την περιέγραφαν οι φίλοι της. Αγαπούσε πολύ τα ζώα και τη φύση και της είχαν βγάλει το παρατσούκλι «χίπισσα».

Στα 25 της, το 2011, αποφάσισε να μετακομίσει στη Βικτώρια. Έμενε αρχικά σε έναν παιδικό της φίλο, ενώ στην πορεία βρήκε δουλειά και έφυγε από το σπίτι του. Άλλοτε έμενε σε φίλους, σε ξενοδοχεία και άλλοτε σε εγκαταλελειμμένες βάρκες και στη φύση.
Από τον Φεβρουάριο του 2012 που έφυγε από τη δουλειά της, άρχισε να μένει σε ξενώνες για αστέγους ή κακοποιημένες γυναίκες.
Η Emma απεχθανόταν την τεχνολογία και δεν είχε κινητό και social media. Με την οικογένειά της επικοινωνούσε τις περισσότερες φορές με email, στα οποία άφηνε να εννοηθεί ότι ζούσε ακόμα με τους φίλους της.

Την άνοιξη βρήκε δουλειά σε ένα εστιατόριο και αγόρασε ένα μίνι-βαν για να μένει εκεί τα βράδια. Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2012 έμεινε και πάλι χωρίς δουλειά γιατί το εστιατόριο έκλεινε για χειμώνα.
Στο μίνι-βαν δε μπορούσε να μένει πια και λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και επειδή δεν μπορούσε να το συντηρεί οικονομικά, καθώς έβγαζε συνέχεια μηχανικά προβλήματα.
Εκείνη περίπου την περίοδο άρχισε να φέρεται περίεργα.
Η αλλόκοτη συμπεριφορά και οι καταγραφές στις κάμερες
Το φθινόπωρο του 2012 και αφότου είχε σταματήσει να δουλεύει, η Emma πήγε να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss