Αντεπίθεση της motorola με τα edge 30 ultra, edge 30 fusion και edge 30 neo

Η motorola ανακοίνωσε τρία νέα android smartphones καλύπτοντας διαφορετικές τιμολογιακές κατηγορίες.

Η κορυφαία από τις τρεις προτάσεις είναι το motorola Edge 30 Ultra με τεχνικές προδιαγραφές και τιμή που στοχεύουν να ξεπεράσουν τον υπόλοιπο ανταγωνισμό στο android στρατόπεδο. 
Το Ultra, που κυκλοφόρησε στην Κίνα ως motorola X30 Pro τον περασμένο μήνα, διαθέτει κύρια κάμερα με την τεράστια ανάλυση των 200MP, αποτελώντας ένα από τα πρώτα smartphones που ενσωματώνουν έναν τέτοιο αισθητήρα. Το πίσω μέρος του τηλεφώνου είναι από ματ γυαλί με μια μονάδα κάμερας που φιλοξενεί αυτούς τους μεγάλους αισθητήρες megapixel που θυμίζουν το σχεδιασμό του Xiaomi 12 Pro. Πλαισιώνεται από μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα 50MP ενώ η εμπρόσθια κάμερα έχει εξίσου μεγάλη ανάλυση στα 60MP, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Υπάρχει επίσης ένας τρίτος φακός στα 12MP που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την εστιακή απόσταση μεταξύ ευρείας, τυπικής και κοντινής λήψης ενώ ο ίδιος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λήψεις με τηλεφακό 2x.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του motorola Edge 30 Ultra ξεχωρίζουν ακόμα το Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, μια μπαταρία 4.610mAh που φορτίζει πολύ γρήγορα στα 125W ενσύρματα και 50W ασύρματα, αποθηκευτικός χώρος έως 512GB, μνήμη RAM έως 12GB και οθόνη OLED 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ρυθμό ανανέωσης 120Hz σε πολύ πιο ακριβά smartph …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss