Αντιγράφουμε το σαγηνευτικό eye-look της Kaia Gerber

Υπάρχουν πραγματικά αμέτρητοι τρόποι αυτή τη στιγμή για να εφαρμόσουμε το eyeliner μας. Ναι, αυτό το beauty item δεν βάζει κανένα όριο στη δημιουργικότητά μας και αυτό μας αρέσει πολύ. Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχτούμε και κάτι: όσα εκκεντρικά μακιγιάζ και αν γίνουν το απόλυτο make-up trend της σεζόν, τα κλασικά beauty looks δεν πρόκειται ποτέ να χάσουν την αξία τους.
Το μακιγιάζ της Kaia Gerber και συγκεκριμένα το eye-look της είναι η απόδειξη. Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε το μοντέλο στο λογαριασμό της Instagram, το kitten eyeliner της, ήταν αυτό που μας κέρδισε τη προσοχή αμέσως. Πιο διακριτικό από ένα κλασικό από ένα κλασικό cat-eye, αυτό το στοιχείο δίνει στο μακιγιάζ μας την σαγηνευτική πινελιά που όλες επιθυμούμε.

Πως θα υιοθετήσουμε το Kitten eyeliner
Το kitten eyeliner αποτελείτε από μια διακριτική γραμμή, η οποία εντείνεται για να επιμηκύνει το βλέμμα. Ουσιαστικά για να δημιουργήσουμε το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών χρησιμοποιούμε υγρό μελάνι ή μολύβι. Επιπλέον μπορεί να γίνει, χρησιμοποιώντας και ένα λεπτό πινέλο επικαλυμμένο με σκούρα σκιά ματιών για ένα ελαφρώς εξαιρετικά επιθυμητό αποτέλεσμα. Και όσον αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία του μακιγιάζ.
Στη περίπτωση της Kaia Gerber ο make-up artist της, Raoul Alejandre, για να τονίζει το eye-look του γνωστού μοντέλου έβαλε μια πινελιά ρουζ για να σμιλέψει απαλά τα ζυγωματικά, και ένα ελαφρώς γυαλιστερό nude κραγιόν στα χείλη της. Όλα αυτά για να δημιουργηθεί ένα απαλό makeup look που αναδεικνύει διακριτικά τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου και είναι ιδανικό για καθημερινή βάση.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss