Ανυπόμονος ο 92χρονος ζωντανός θρύλος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης: ‘Μπαμπά μην βιάζεσαι, άσε το κοστούμι’

ΑΕΚ

PRINT SCREEN FACEBOOK ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΑΕΚ δεν βλέπει την ώρα για την επιστροφή στο σπίτι της και μαζί μετράει αντίστροφα ο θρύλος της, Κώστας Νεστορίδης, με τον γιο του να αποκαλύπτει πως θα κοιμηθεί το βράδυ της Πέμπτης με το κοστούμι ενόψει των εγκαινίων στην OPAP Arena.

Το βράδυ της Παρασκευής η ΑΕΚ και οι φίλοι της έχουν ραντεβού με την ιστορία αφού μέσα από ένα γλυκό ταξίδι αναμνήσεων, το παρελθόν θα συνδεθεί με το παρόν και το μέλλον, με την OPAP Arena να στέκεται μεγαλοπρεπής και να τους περιμένει για να ζήσουν ένα ξεχωριστό γεγονός: τα εγκαίνιά της.

Ο κόσμος διψάει για να μπει στο νέο σπίτι της Ένωσης και αυτό το έδειξε με το sold out που έκανε στα εισιτήρια μέσα σε χρόνο dt, ενώ πέρα από τους φιλάθλους, την ίδια αδημονία και ανυπομονησία έχουν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ένωσης που θα βρεθούν σε αυτό.

Μεταξύ αυτών και ο ζωντανός θρύλος της ΑΕΚ και ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, Κώστας Νεστορίδης, με τον γιο του να αποκαλύπτει την Πέμπτη (29/09) μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook πως είναι τόσο μεγάλη η ανυπομονησία του να βρεθεί στο γήπεδο που δύσκολα θα κοιμηθεί απόψε.

Μπαμπά μην βιάζεσαι άσε τό κουστούμι, αύριο είναι τα εγκαίνια…… Σήμερα μάλλον με το κοστούμι θα κοιμηθεί…. Αν κοιμηθεί απόψε……!!”, έγραψε στην ανάρτησή του.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Νεστορίδης είχε ένα μικροατύχημα και αναγκάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” για προληπτικούς λόγους, το οποίο ωστόσο δεν στάθηκε ικανό να τον κρατήσει μακριά από τη μεγάλη του αγάπη την ΑΕΚ, μετρώντας πλέον αντίστροφα για να μπει και αυτός στο δικό του σπίτι: την OPAP Arena.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss