Απάντηση Καπερνάρου σε «Allou Fan Park»: Η εταιρεία «είναι δίπλα στο ψέμα και απέναντι στην αλήθεια»

Για δημιουργία «ψευδέστατων εντυπώσεων», που προσπάθησε να δημιουργήσει η επιχείρηση του «Allou Fan Park» κάνει λόγο ο πληρεξούσιος δικηγόρος των τεσσάρων θυμάτων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του «ο ισχυρισμός της εταιρείας του «Allou Fan Park» ότι η TUV Hellas εξέτασε ΜΟΝΟ τη λειτουργικότητα του άνω παίγνιου» δεν αίρει το άδικο της πράξης τους».
Επιπλέον ο κ. Καπερνάρος σημειώνει ότι: «όσον αφορά το μεγαλύτερο ψεύδος, υπό μορφήν πανηγυρικής ανακοίνωσης , ότι η εταιρεία είναι «δίπλα στα παιδιά και όχι απέναντί τους», απαντούμε ότι, με τις μέχρι σήμερα δηλώσεις τους, είναι δίπλα στο ψέμα και απέναντι στην αλήθεια!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση Καπερνάρου:
Ως λογική-ηθική αλλά και νομική υποχρέωση ανατροπής της δημιουργίαςψευδέστατων εντυπώσεων, που προσπάθησε η επιχείρηση του «Allou Fan Park»να δημιουργήσει, με το Σαββατιάτικο δελτίο τύπου τους, το οποίο εξέδωσε,απαντούμε:

Είναι βέβαιο ότι παραβίασαν τη σφράγιση του χώρου από την ώρα που έγινε το συμβάν και επιλήφθηκε η αστυνομία, η οποία και μας επιβεβαίωσε το γεγονός της σφραγίσεως και της τοποθετήσεως αστυνομικού το ίδιο βράδυ, ήτοι της 6ης Σεπτεμβρίου 2022. Συνεπώς, είναι ψευδής η δήλωση τους αυτή. Τούτο δε επιβεβαιώνεται από την ίδιατην ανακοίνωση της εταιρείας, στις 7 Σεπτεμβρίου, η οποία αποφεύγει να αναφέρει την ακριβή ώρα πραγματοποίηση του ελέγχου. Ο ισχυρισμός της εταιρείας του «Allou Fan Park» ότι η TUV Hellas εξέτασε «ΜΟΝΟ τη λειτουργικότητα του άνω παίγνιου» δεν αίρει το άδικο της πράξης τους. Να σημειωθεί δε ότι η επιθεωρήτρια εταιρεία «TUV Hellas», μετέβη στο χώρο του παιχνιδιού, με τη σύμφωνη γνώμη της ιδιοκτήτριαςεταιρείας. Εδώ, τίθεται το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss