Απειλεί με εισβολή στην Ελλάδα ο Μπαχτσελί: «Είναι εύκολο να διασχίσουμε το Αιγαίο»

Δεν έχουν τέλος οι ρητορικές προκλήσεις από το τουρκικό καθεστώς, το οποίο απειλεί ευθέως πλέον την Ελλάδα με εμπόλεμη σύρραξη.

Μετά τον πρόεδρο Ερντογάν, που έστειλε… μήνυμα στους Έλληνες «να μην ξεχνάτε τη Σμύρνη» και πως «θα έρθουμε ένα βράδυ στα ελληνικά νησιά», τη σκυτάλη πήρε ο κυβερνητικός του εταίρος, ο εθνικιστής Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
Ο ηγέτης των «Γκρίζων λύκων», απείλησε κι εκείνος με εισβολή την Ελλάδα, θέλοντας προφανώς να κερδίσει και αυτός ψήφους από το φανατισμένο ακροατήριο.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις χθεσινές ακραίες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι εύκολο να διασχίσουμε το Αιγαίο, καλά τα είπε ο πρόεδρος μας».
Η Ελλάδα παραβιάζει και παρενοχλεί στο Αιγαίο»

Ψέματα, συκοφαντίες και ακραία προπαγάνδα. Αυτό είναι το τρίπτυχο στο οποίο κινείται το τουρκικό καθεστώς εναντίον του Ελληνισμού, επιχειρώντας να εμφανίσει τη χώρα μας ως θύτη που διαταράσσει την ειρήνη στην περιοχή.

Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο, αυτοί που παραβιάζουν καθημερινά το FIR Αθηνών και δημιουργούν επικίνδυνες συνθήκες πάνω από το Αρχιπέλαγος, να κατηγορούν την Ελλάδα για παραβιάσεις και παρενοχλήσεις στον τουρκικό εναέριο χώρο και τα τουρκικά χωρικά ύδατα.
Προφανώς, όπως έχουμε επισημάνει, προσπαθούν να στοχοποιήσουν και την Πολεμική μας Αεροπορία, η οποία τους έχει δημιουργήσει εφιάλτες πάνω από το Αιγαίο και δεν τους επιτρέπει καμία ενέργεια, με τους Τούρκους να αντιλαμβάνονται …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss