Από το μακρινό 1999, το Nokia 8210 έρχεται στη σύγχρονη εποχή

Η HMD Global συνηθίζει να αναβιώνει κλασικά κινητά τηλέφωνα της Nokia από το μακρινό παρελθόν, και έτσι μετά το 8110 και 6310, σειρά έχει το Nokia 8210.

Έχοντας πρωτοκυκλοφορήσει το 1999, η νέα έκδοση του κινητού τηλεφώνου ανήκει φυσικά στην κατηγορία των feature phones και έχει ανασχεδιαστεί για να ταιριάζει καλύτερα στη σύγχρονη εποχή. Στα χαρακτηριστικά του διακρίνεται η υποστήριξη 4G/LTE και Bluetooth, ενώ η κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 0,3MP, κάτι που δεν διέθετε το αρχικό μοντέλο. Η οθόνη των 2,8 ιντσών είναι έγχρωμη και διαθέτει ανάλυση QVGA. Η μπαταρία των 1450mAh παραμένει αποσπώμενη και χαρίζει άνετη αυτονομία πολλών ημερών (η εταιρεία υπόσχεται 1 εβδομάδα) αφού οι ανάγκες του Nokia 8210 ως feature phone σε επίπεδο ενέργειας είναι ελάχιστες. 

Στην ερώτηση “εκατομμυρίου”, ναι, το 8210 περιλαμβάνει το κλασικό “φιδάκι”, το παιχνίδι που άφησε εποχή στα περισσότερα κινητά τηλέφωνα της Nokia κατά το παρελθόν. Σε τεχνικό επίπεδο, δέχεται microSD κάρτα των 32GB για αποθήκευση μεταξύ άλλων των mp3 σας ενώ ενσωματώνει και ραδιοφωνικό δέκτη. Στηρίζεται στην πλατφόρμα S30+ ενώ η φόρτιση γίνεται μέσω της microUSB θύρας.
Σύμφωνα με την αντιπροσωπεία στη χώρα μας, το Nokia 8210 4G θα είναι διαθέσιμο από τον επόμενο μήνα σε μπλε χρώμα με τιμή λιανικής 69,90€.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss