Αποκαλύψεις για τον Toμ Κρουζ: Η σαϊεντολογία τον απομάκρυνε από την «αρνητική» Νικόλ Κίντμαν

Το κίνημα της Σαϊεντολογίας αποξένωσε τον Τομ Κρουζ από τη Νικόλ Κίντμαν γιατί τη θεωρούσε «κακή επιρροή», με αποτέλεσμα το ζευγάρι τελικά να χωρίσει.

Ο Τομ Κρουζ άρχισε να απομακρύνεται από τη Σαϊεντολογία ενώ γύριζε την ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» με την τότε σύζυγό της Νικόλ Κίντμαν το 1997, σύμφωνα με το νέο βιβλίο «A Billion Years: My Escape From a Life in the Highest Ranks of Scientology» (Ένα δισεκατομμύριο χρόνια: Η απόδρασή μου από μια ζωή στις υψηλότερες βαθμίδες της Σαηεντολογίας).
Ο πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος της εκκλησίας Μάικ Ράιντερ γράφει ότι ο σταρ άρχισε να αγνοεί τις κλήσεις του επικεφαλής της Σαϊεντολογίας Ντέιβιντ Μισκάβιτς ενώ έκανε γυρίσματα στο Λονδίνο. Αυτό φέρεται να ώθησε τον τελευταίο να στείλει κορυφαίο στέλεχος της εκκλησίας, στο Ηνωμένο Βασίλειο για να «ελέγξει» και να επαναφέρει τον Κρουζ. Με άλλα λόγια να περιηγηθεί σε γεγονότα της ζωής του για να διώξει την αρνητικότητα και να τον οδηγήσει σε ένα επίπεδο «καθαρότητας».

Ο Κρουζ, γράφει ο Ρίντερ, «επανήλθε σταδιακά πίσω στον κόσμο της Σαϊεντολογίας». Ωστόσο, αυτή η επιστροφή φέρεται να «δημιούργησε μια απόσταση μεταξύ του Κρουζ και της Νικόλ». Η Κίντμαν είχε γίνει μέλος της Σαϊεντολογίας μετά απο προτροπή του Κρουζ χρόνια πριν, αλλά «ποτέ δεν εξέφρασε ιδιαίτερη προθυμία για τα μαθήματα της Σαϊεντολογίας ή τον έλεγχο», γράφει ο Ρίντερ.

Ο πατέρας της ήταν ψυχίατρος και αυτό δεν βοήθησε. Σύμφωνα με την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, η ψυχιατρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss