Αποτελέσματα ρεκόρ για LeasePlan, Sixt και VWFS – FleetNews

Στα ίχνη της ALD, που ανακοίνωσε εξαιρετικά εξαμηνιαία αποτελέσματα, οι πάροχοι εταιρικής κινητικότητας LeasePlan, Sixt και VWFS ανακοίνωσαν αποτελέσματα ρεκόρ του δεύτερου τριμήνου και πρώτου εξαμήνου 2022.
LeasePlan: Σχεδιασμός ενοποίησης σε εξέλιξη

Η LeasePlan δημοσίευσε τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου, κατά το οποίο σημειώθηκαν ρεκόρ. Βασικά αποτελέσματα:

Η LeasePlan πέτυχε καθαρό αποτέλεσμα 324 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 85,7% έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.
Ο εξυπηρετούμενος στόλος της εταιρείας αυξήθηκε κατά 7,5% σε συνολικά 1,9 εκατ. οχήματα. Οι παραγγελίες δευτέρου τριμήνου σημείωσαν ρεκόρ.
Το μικτό κέρδος από leasing και πρόσθετες υπηρεσίες ανήλθε στα 426 εκατ. ευρώ (+25,6%), με ισχυρές επιδόσεις σε όλες τις υπηρεσίες.
Το μικτό κέρδος από PLDV και προμήθειες λήξης συμβολαίων ανήλθε στα 188 εκατ. ευρώ (+112,9%), λόγω της συνεχιζόμενης ισχυρής ζήτησης μεταχειρισμένων οχημάτων.

Ο CEO της LeasePlan, Tex Gunning, επεσήμανε ότι η παγκόσμια προσπάθεια μείωσης εκπομπών εξακολουθεί να υποστηρίζει την ανάπτυξη της LeasePlan, η οποία μετασχηματίστηκε εγκαίρως στην ηλεκτροκίνηση. Το τελευταίο τρίμηνο, το 26% των παραδόσεών της ήταν EV.
Κατά το ίδιο τρίμηνο ολοκληρώθηκε και η εξαγορά της LeasePlan USA από την μητρική εταιρεία της Wheels Donlen. Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος της περίπλοκης αναπροσαρμογής του κλάδου leasing, που προκύπτει από την εξαγορά της LeasePlan από την ALD και ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος (4,9 δισ. ευρώ).
Παρεμπιπτόντως, αυτά είναι από τα τελευταία αποτελέσματα της εταιρείας ως ανεξάρτητης οντότητας. Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.
“Κοιτάζοντας το μέλλον, είμαστε ενθουσιασμένοι για τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει για την LeasePlan και τον τομέα κινητικότητας η συγχώνευση με την ALD. Ο σχεδιασμός ενοποίησης βρίσκεται πλέο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss