Αποθεωτική υποδοχή για Πετρούνια και Καραλή

Θεαματική ήταν η υποδοχή για τoν Λευτέρη Πετρούνια και τον Εμμανουήλ Καραλή, οι οποίοι επέστρεψαν στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης έπειτα από τις καταπληκτικές εμφανίσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Στο αεροδρόμιο του «Ελευθέριος Βενιζέλος», μεταξύ άλλων, εκ μέρους της Πολιτείας τους υποδέχτηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Υπενθυμίζεται πως ο «βασιλιάς των κρίκων», Λευτέρης Πετρούνιας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο πραγματοποιώντας αξιοθαύμαστες εμφανίσεις, ενώ ο Εμμανουήλ Καραλής βρέθηκε στην 4η θέση στο Άλμα επί κοντώ ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές παγκοσμίως.

Πετρούνιας: «Όλα κρίνονται σε μια λεπτομέρεια»

Κατά την άφιξη τους στην Ελλάδα, οι δύο πρωταθλητές παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο χάλκινος στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, μιλώντας στο Open, τόνισε πως ονειρευόταν να είναι σε δύο συνεχόμενες Ολυμπιάδες στα μετάλλια, αλλά και ότι «όλα κρίνονται σε μια λεπτομέρεια».

Στη συνέχεια, είπε: «Εύχομαι να υπάρξει ιδιωτική πρωτοβουλία μεγαλύτερη και κρατική στήριξη για τα παιδιά που έχουν πρόβλημα».

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα για τις φωτιές που ταλανίζουν τη χώρα τα τελευταία 24ωρα. Ειδικότερα, ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε: «Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έχει συμβεί, είχαμε μια μελαγχολία και νιώθουμε άσχημα. Κουράγιο στις οικογένειες που έχασαν περιουσίες, να μην ξαναγίνει και να σωθούν τα ζωάκια».

Καραλής: «Στεναχωρήθηκα που έβλεπα από το παράθυρο τι είχε γίνει με τις φωτιές»

Ο Εμμανουήλ Καραλής, με τη σειρά του, δήλωσε ότι η αγάπη του για το άθλημα τον πήγε εκεί που έφτασε. Αναφορικά με τις φωτιές δήλωσε: «Στεναχωρήθηκα που έβλεπα από το παράθυρο τι είχε γίνει με τις φωτιές».

Δείτε ΕΔΩ την θερμή υποδοχή των δύο αθλητών, αλλά και τις πρώτες δηλώσεις τους.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss