Apple TV 4K 2022 με A15 Bionic SoC και με πιο ανταγωνιστική τιμή

Η Apple ανακοίνωσε ένα νέο Apple TV 4K, το οποίο περιλαμβάνει το A15 Bionic SoC, υποστήριξη HDR10 Plus, τηλεχειριστήριο με τροφοδοσία USB-C και χαμηλότερη τιμή εκκίνησης στα 129 δολάρια. 

Το streaming box της Apple αποκτά πλέον και μια αύξηση στον αποθηκευτικό χώρο σε σύγκριση με τον προκάτοχό του 2021, με το entry-level μοντέλο να διαθέτει 64GB και με 20 δολάρια παραπάνω, οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να αποκτήσουν το μοντέλο των 128GB.
Η νέα τιμή σίγουρα φέρνει την πρόταση της Apple πιο κοντά στους ανταγωνιστές της στις ΗΠΑ όπως τη Roku και την Amazon, αν και σίγουρα εξακολουθεί να είναι μια premium επιλογή. Υπενθυμίζουμε ότι ο προκάτοχός του ήταν διαθέσιμος μέχρι σήμερα με τιμή 179 δολαρίων.
Σε αντίθεση με την προηγούμενη γενιά, από το βασικό μοντέλο λείπουν μερικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το ελαφρώς ακριβότερο μοντέλο. Συγκεκριμένα το μοντέλο των 129 δολαρίων υποστηρίζει μόνο Wi-Fi 6, ενώ το μοντέλο των 149 δολαρίων διαθέτει θύρα Ethernet και περιλαμβάνει καλύτερο έλεγχο του έξυπνου σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων που χρησιμοποιούν το πρότυπο Matter.
Η Apple υποστηρίζει επιπλέον φέτος το πρότυπο HDR10 Plus της Samsung και της Amazon και στα δύο μοντέλα, εκτός από το πρότυπο Dolby Vision HDR που υποστήριζε το προηγούμενο Apple TV 4K. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να έχει την πλήρη εμπειρία HDR με το σχετικό περιεχό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss