Άρης: «Άκυρο» για Μαντσίνι – Η συνάντηση με Καρυπίδη και το νέο deal

Συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη είχε ο Ντάνιελ Μαντσίνι, μετά την αρνητική απάντηση στην πρόταση από ομάδα του Ντουμπάι.

Μία εξαιρετική πρόταση έφτασε στα γραφεία του Άρη για τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή, καθώς σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πρόσφερε περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ στους «κίτρινους» για την παραχώρηση του παίκτη, τη στιγμή που οι αποδοχές προς τον Ντάνιελ Μαντσίνι ξεπερνούσαν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, η απάντηση των Θεσσαλονικέων ήταν αρνητική.

Μάλιστα, ο Θόδωρος Καρυπίδης συναντήθηκε την Δευτέρα (26/09) με τον Αργεντίνο στην Αθήνα. Ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας ανέλυσε στον παίκτη το σκεπτικό του για την απόφαση να απορρίψει την εξαιρετική πρόταση των Αράβων, εξηγώντας πως είναι πολύτιμος για την ομάδα και την προσπάθεια που κάνει τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος των Μακεδόνων ενημέρωσε τον Αργεντίνο πως άμεσα θα κληθεί από τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην πρόταση του Άρη θα περιλαμβάνονται αυξημένες αποδοχές προς τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss