Άρης: Φουλάρει για ενίσχυση – Ακόμα και πέντε προσθήκες τον Ιανουάριο

.Ο Άρης καταστρώνει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για να κάνει την αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο.

Αρκετές κινήσεις αναμένεται να κάνει ο Άρης για να ενισχύσει το ρόστερ του τον Ιανουάριο, που αφορούν τη μεσαία γραμμή και την επίθεση. Ήδη εξετάζονται λύσεις και γίνονται κινήσεις, καθώς οι «κίτρινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος.

Στην περίπτωση του επιθετικού, έχει ξεχωρίσει η περίπτωση του Ματέι Βίντρα, ο οποίος ωστόσο προέρχεται από χειρουργική επέμβαση. Στα υπόψη βρίσκεται και το ενδεχόμενο επιστροφής του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος ίσως συνδυαστεί με τη μεταγραφή του Μαντσίνι στον Ολυμπιακό.

Κινητικότητα θα υπάρξει και στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Πάπε Σέικ Ντιόπ βρίσκεται στην έξοδο, ενώ ο Ντουκουρέ παραμένει στα πιτς. Γι’ αυτό ο Άρης αναζητά δύο μέσους, έναν αμυντικό χαφ, αλλά κι έναν κεντρικό χαφ.

Με δεδομένο πως ο Μαντσίνι δύσκολα θα μείνει στον Άρη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για έναν εξτρέμ. Τέλος, στο τραπέζι βρίσκεται και για ενίσχυση της άμυνας με έναν έμπειρο παίκτη.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss