Άρης στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Ο Άρης περνά στους Διδύμους στις 20 Αυγούστου και θα μείνει εκεί έως την επόμενη χρονιά… Ναι, καλά διάβασες κι εννοείται πώς θα είναι και ανάδρομος από τις 31/10 έως 14/01! Μέχρι τις 26 Μαρτίου 2023, λοιπόν, θα ωθεί κάποια ζώδια να διεκδικήσουν, να παλέψουν ή να ενεργοποιηθούν για να πετύχουν στόχους τους. Ωστόσο, η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική ζωή ορισμένων άλλων θα αναστατωθεί από τσακωμούς και «επιθετικές» διαθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την οριστική ρήξη. Επιπλέον, δεν αποκλείονται και ζημιές, ατυχήματα ή αυξημένα έξοδα.
Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι; 
ΙΧΘΥΕΣ
Ο Άρης στους Διδύμους δημιουργεί οικογενειακά προβλήματα, ζημιές στο σπίτι ή θέματα με ένα ακίνητο, οπότε για όσο μείνει, θα φροντίσει να μη σε αφήσει να ξαποστάσεις, αφού θα σκάει πότε το ένα και πότε το άλλο, βγάζοντας σου από τα ρούχα σου.

Συχνές θα είναι οι παρεμβάσεις στα του οίκου σου και της προσωπικής σου ζωής, οι παρατηρήσεις και οι συστάσεις για το τι είναι λογικό και τι σωστό να κάνεις, οπότε είναι φυσικό και επόμενο κάποια στιγμή να εκραγείς και να εκφράσεις τη γνώμη σου με καθόλου κολακευτικά λόγια, κάτι που θα επιφέρει και την προσωρινή διακοπή των σχέσεων. Πιθανή είναι και μια «εισβολή» στο χώρο σου ή αναγκαστική μετακόμιση. Αν βέβαια ξεκινήσεις μαστορέματα ή τεχνικές εργασίες αυτή την περίοδο, ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειας θα εκτονωθεί εκεί.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου πια, στους Διδύμους, σηματοδοτείται μια περίοδος έντονων αναταράξεων σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές, με αρκετές αντιδράσεις, αντιρρήσεις, διχογνωμίες και φυσικά τσακωμούς, καθώς τόσο εσύ όσο και η άλλη πλευρά θα είστε ευέξαπτοι, θα αρπάζεστε για ψύλλου πήδημα και θα προσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss