Αριστοτέλης Παυλίδης: Το «αντίο» της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον Αριστοτέλη Παυλίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά τον πρώην υπουργό και επί σειρά ετών βουλευτή Δωδεκανήσου του κόμματος, Αριστοτέλη Παυλίδη, ο οποίος πέθανε σήμερα το βράδυ σε ηλικία 79 ετών, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με σοβαρά προβλήματα υγείας.
«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά τον πρώην Βουλευτή Δωδεκανήσων και Υπουργό Αριστοτέλη Παυλίδη. Ο Αριστοτέλης Παυλίδης σπούδασε στη φυσικομαθηματική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 1966 και στη συνέχεια σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Λονδίνο. Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 1977, ενώ διετέλεσε υφυπουργός Οικονομικών, Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», γράφει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Το αντίο του Μ. Βαρβιτσιώτη
Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία εκφράζει τη θλίψη του και επισυνάπτει φωτογραφία από την τελευταία τους συνάντηση, αποχαιρετά τον πρώην υπουργό Αριστοτέλη Παυλίδη ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Τον αποχαιρετούμε σήμερα γεμάτοι θλίψη για την απώλειά του, αλλά και σεβασμό στη διαδρομή του» αναφέρει ο Μ. Βαρβιτσιώτης στην ανάρτησή του και επισημαίνει: «Ο Αριστοτέλης Παυλίδης υπήρξε για τα Δωδεκάνησα ο προσηνής πολιτικός της αφοσίωσης και της διεκδίκησης για τους συμπολίτες του. Για την παράταξή μας ήταν ο συνεπής αγωνιστής, ο μάχιμος βουλευτής, ο εργατικός Υπουργός, που την υπηρέτησε με σθένος και ήθος. Για εμένα, προσωπικά, ένας ξεχωριστός άνθρωπος, φίλος και συνεργάτης».

Ο Αριστοτέλης Παυλίδης υπήρξε για τα Δωδεκάνησα ο προσηνής πολιτικός της αφοσίωσης και της διεκδίκησης για τους συμπολίτες του. Για την παράταξή μας ήταν ο συνεπής αγωνιστής, ο μάχιμος βουλευτής, ο εργα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss