Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα – Επιβεβαιώνονται τα εμβάσματα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς την Τετάρτη συνελήφθη και η μητέρα της με την κατηγορία της μαστροπείας.

Στοιχείο – κλειδί που φέρεται να «καίει» τη μητέρα της 12χρονης δεν είναι άλλο από δύο εμβάσματα που καταγράφονται από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, στη μητέρα της 12χρονης. Η μητέρα, η οποία οδηγήθηκε το απόγευμα στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, δεν αρνήθηκε την ύπαρξη των εμβασμάτων.
Οι συνήγοροί της μάλιστα, από την είσοδο της ΓΑΔΑ, επιβεβαίωσαν τα συγκεκριμένα εμβάσματα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Υπάρχει σύλληψη με την κατηγορία της μαστροπείας, επειδή βρέθηκαν μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κατηγορούμενο και μέχρι εκεί. Υπάρχουν και δύο εμβάσματα τα οποία τα είχε κάνει το παιδί. Είχε πάρει το παιδί την κάρτα της μητέρας και τον τραπεζικό λογαριασμό κι εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δύο ποσά. Μικροποσά, 20 και 25 ευρώ».

Η ίδια πάντως αρνείται όλες τις κατηγορίες, όπως ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος σημείωσε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπόθεση. «Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τρομερό έγκλημα, εμάς σκοπός μας είναι να αποκαλυφθούν όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από αυτό, που εγώ θεωρώ ότι είναι κύκλωμα. Δεν θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με τους τρει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss