Ασπρόπυργος: Στο Αυτόφωρο οδηγός και συνοδός που ξέχασαν 6χρονο μέσα σε σχολικό λεωφορείο

Εξάχρονο παιδί ξεχάστηκε σε σχολικό στον Ασπρόπυργο – Ο 45χρονος οδηγός και η 60χρονη συνοδός οδηγούνται στον εισαγγελέα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον Ασπρόπυργο, όταν ο οδηγός και η συνοδός του σχολικού λεωφορείου ξέχασαν ένα μαθητή ηλικίας έξι ετών μέσα σε αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το παιδί αποκοιμήθηκε, δεν έγινε έρευνα στους χώρους του οχήματος και το κλείδωσαν μέσα.
Η μητέρα του παιδιού ανησύχησε, αρχικά πήγε στο σχολείο και δεν το βρήκε, στη συνέχεια έψαξε τους υπεύθυνους της εταιρείας που είχαν τη σύμβαση μίσθωσης του οχήματος με την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής και τελικά βρήκαν το παιδί κλειδωμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο. Το παιδί κοιμόταν και ήταν καλά στην υγεία του ενώ η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 45χρονου οδηγού και της 60χρονης συνοδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και οι δυο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραπέμφθηκαν σε δίκη στο Αυτόφωρο. Η έρευνα συνεχίζεται από την ασφάλεια Δυτικής Αττικής για την ύπαρξη τυχόν άλλων ευθυνών των δυο συλληφθέντων.

Σχετικές ειδήσεις

Απίστευτο περιστατικό στον Ασπρόπυργο – Ξέχασαν κλειδωμένο παιδί σε σχολικό επί δυο ώρες
Τροχαία: Έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία για τις ασφαλείς μετακινήσεις των μαθητών


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss