AstroΤσαούσα 03/08 – 09/08: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό

Μία εβδομάδα με πολλά «ναι μεν, αλλά» ξεκινάει που αρχικά φαίνεται ονειρεμένη καταλήγει όμως σε δράμα. Στις 3 του μήνα το εξαγωνάκι της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Άρη στον Ταύρο πουσάρει τον έρωτα και το φλερτ, χωρίς ωστόσο να δίνει κάτι το συναρπαστικό ως αποτέλεσμα. Στις 4 μετακινείται ο Ερμής, από τον Λέοντα, στην Παρθένο και διευκολύνει αρκετά τους Μεταβλητούς σε θέματα επικοινωνίας. Πολλά μπορεί να περιμένει κανείς, ειδικά τα Παρορμητικά και τα Μεταβλητά, από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 7 του μήνα που θα φέρει την πραγματοποίηση ακόμη και πολύ μεγάλων ονείρων, ενώ μας κάνει και ιδιαίτερα ρομαντικούς. Όμως την ίδια μέρα ο Άρης από τον Ταύρο συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο με τετράγωνο. Από το απόλυτο yolo περνάμε στην κόντρα, την πίεση και την κατάθλιψη, για να έρθει δύο μέρες μετά στις 9 του μήνα η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και να αποτελειώσει ό,τι έχει μείνει όρθιο, ειδικά σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  
ΚΡΙΟΣ ♈
“Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει” λέει μία παροιμία, αλλά δεν φαίνεται να τη λαμβάνεις υπόψη σου τουλάχιστον σε ό,τι αφορά όσα ονειρεύεσαι (και το χειρότερο πιστεύεις και ότι θα γίνει) σε σχέση με την οικογένειά σου ή και κάποιο άπονο γκομενάκι από τα παλιά που σου φέρθηκε σκάρτα κι ακόμη σε καίει. Μεγάλη ήττα θα φας και από κάποιον φίλο που έχετε νταλαβέρι οικονομικό και είναι πολύ πιθανό να σου βάλει το μαχαίρι στο λαιμό για κάποιο ζήτημα με αποτέλεσμα να στραγγίξεις οικονομικά και κατ’ επέκταση θα πάει στο πάτωμα και η ψυχολογία σου. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γεγονός- κόλαφος που θα σου συμβεί θα αλλάξει μία για πάντα τη σχέση σου με κάποιον δικό σου ή θα βάλει σε εντελώς νέα πορεία την καριέρα σου. Βάστα γερά γιατί μόνο ευχάριστη δεν θα σου είναι η όλη φάση.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss