AstroΤσαούσα 06/07 – 12/07: Μόνο λόγια ήσουν, τίποτα πιο πέρα

Δεν είναι και τόσο φορτωμένη η εβδομάδα που έρχεται σε αστρολογικά γεγονότα, ωστόσο έχει δύο όψεις, η μία από τις οποίες θα κάνει το χαμό της και θα δυσκολέψει τη ζωή πολλών… Στις 9 του μήνα ο Ερμής από το Καρκίνο θα τετραγωνίσει τον Δία στον Κριό και θα είναι σαν να έχουμε μαλώσει με την αλήθεια, ένα παραπάνω οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι. Μεγάλα λόγια, ψέματα και υπερβολές είναι βέβαιο πως θα ειπωθούν και μάλιστα με ελαφριά καρδιά. Στο χέρι του καθενός είναι να μην περιμένει και πολλά πολλά και φυσικά να μην πιαστεί κορόιδο. Μακράν πιο ελπιδοφόρο είναι το εξάγωνο που γίνεται στις 10 του μήνα ανάμεσα στον Ήλιο και το Ουρανό, το οποίο θα φέρει μικρούλες αλλά ευχάριστες εκπλήξεις! 
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  
ΚΡΙΟΣ ♈
Αρκετές συζητήσεις θα έχεις με τους δικούς σου αυτές τις μέρες και για κάποιους αδιευκρίνιστους λόγους θέλεις να τους κάνεις μόστρα και να το παίξεις ιστορία. Ότι τάχα μου ξέρεις πολλά και είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για όλες τις δουλειές, ενώ μπορείς να τους λύσεις κάθε τους πρόβλημα αρκεί να βασιστούν πάνω σου. Και τι θα γίνει εάν πράγματι σε πιστέψουν και το κάνουν ; Αυτό το σκέφτηκες ή ποντάρεις στο ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο, οπότε όλα καλά; Πάρ’ το αλλιώς γιατί θα βρεις… Και να σου πω και το άλλο; Μην τους δυσαρεστείς γιατί τώρα κοντά θα φορτωθούν χρήμα και σε σένα δεν θα δώσουν τίποτα, έτσι όπως συμπεριφέρεσαι!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss