AstroΤσαούσα 08/06 – 14/06: Δεν ξεφεύγεις από πουθενά!

Ένα τριγωνάκι ανάμεσα σε Ερμή από τον Ταύρο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι η πρώτη όψη της εβδομάδας στις 10 του μήνα. Σταθεροί (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι) και Παρορμητικοί (Κριοί- Καρκίνοι-Ζυγοί- Αιγόκεροι) έχουν να δουν και να ακούσουν πολλά, αλλά άμα λάχει μπορούν και να κάνουν εκείνοι παιχνίδι, φέρνοντας τους άλλους με τα νερά τους. Πιο ζόρικη είναι η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού, στις 11, στον Ταύρο που δεν αφήνει σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους πολλά περιθώρια. Αλλάζει, βγάζει, βάζει, προσθέτει και αφαιρεί ό,τι και όποιον πρέπει να ξεκουμπιστεί από τις ζωές τους, χωρίς πολλά! Στις 13 του μήνα, ο Ερμής μπαίνει στους Διδύμους και η επικοινωνία όλων με όλους γίνεται πολύ πιο άνετη και ευέλικτη (ούτε καθυστερήσεις, ούτε κολλήματα, ούτε σκαλώματα). Η τελευταία μέρα της εβδομάδας φιλοξενεί την Πανσέληνο του μήνα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, στην οποία όμως συμμετέχει ο Ποσειδώνας με όψη τετραγώνου προς τα Φώτα. Εξελίξεις θα έχουν λοιπόν οι Μεταβλητοί κυρίως (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες – Ιχθύς), αλλά όχι απαραίτητα αυτές που θα ήθελαν και σίγουρα θα συνοδεύονται από κρυφές ή διπλές καταστάσεις. 
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  
ΚΡΙΟΣ ♈
Άνοιξε τα αφτιά σου και τα μάτια σου καλά και ξεκίνα να σημειώνεις όσες πληροφορίες θα μάθεις από τους γνωστούς ρουφιάνους στη δουλειά, που θα σου δώσουν τα φώτα τους για να είσαι ένα βήμα μπροστά. Στο οικονομικό μην κάνεις κιμπαριλίκια γιατί θα βρεθείς απ’τα ψηλά στα χαμηλά και απ’τα πολλά στα λίγα μέχρι να πεις κύμινο. Τώρα θα σκάσουν έξοδα; Θα σου κόψουν λεφτά; Έχε πίστη και μπορεί, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, αντί να δώσεις να πάρεις ένα καλό ποσό! Β …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss