AstroΤσαούσα 20/07 – 26/07: Μάζεψε τα μυαλά και το στόμα σου!!!

Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα είναι το πρώτο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας και μπορούν λιγουλάκι να χαρούν Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι που θα δουν εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, οικογενειακά και λοιπά σημαντικά θέματα. Στις 23, ο Ερμής στον Λέοντα τριγωνίζει το Δία στον Κριό και θα υπάρξουν αρκετές τυχερές συναντήσεις και καλές ειδήσεις αλλά και κέφι και μπρίο στην ατμόσφαιρα. Τα όργανα ξεκινούν στις 25, κυρίως για Κριούς- Καρκίνους- Ζυγούς- Αιγόκερους με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Δία στον Κριό. Χαμός θα γίνει σε ερωτικά και οικονομικά θέματα, αφού η λογική θα πάει περίπατο και ο καθένας θα νομίζει πως μπορεί να κάνει ό,τι του γουστάρει με ανθρώπους και καταστάσεις, να τζογάρει με το μέλλον του και να παίρνει τα ρίσκο αβέρτα. Αμ δεν θα έχουν όλα αυτά καλό τέλος. Η εβδομάδα κλείνει με ακόμη ένα τετραγωνάκι ανάμεσα στον Ερμή από τον Λέοντα και τον Άρη στον Ταύρο. Λόγια βαριά κι ασήκωτα θα πουν και θα ακούσουν Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί – Υδροχόοι, ενώ οι καβγάδες που θα κάνουν θα είναι άνευ προηγούμενου!
Καλή βδομάδα σας είπαμε; Δεν σας είπαμε, γιατί δεν θα είναι και τόσο καλή……
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

ΚΡΙΟΣ ♈
Με πολλές δόσεις υπερβολής θα χειριστείς τις οικογενειακές σου υποθέσεις και είναι πολύ πιθανό να κάνεις σπατάλες και έξοδα για τους δικούς σου. Βεβαίως, δεν τα κάνεις όλα από την καλή σου την καρδιά. Θέλεις και να φανείς άρχοντας/ισσα στους γύρω, βουλώνεις (μεταξύ μας αυτό) και στόματα κι αποφεύγεις πολλές μουρμούρες και γκρίνιες. Πάνω-κάτω τα ίδια κάνεις και με το ταίρι σου, όμως οφείλω να σου θυμίσω πως δεν γίνεται να τα κρύβεις όλα κάτω από το χαλί, σύντομα θα κληθείς να πληρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss