AstroΤσαούσα 27/07 – 02/08: Αναμπουμπούλα και κοσμοχαλασιά

Μία υπέροχη εβδομάδα θα μπορούσε να είναι η ερχόμενη πρώτα από όλα λόγω της Νέας Σελήνης στον Λέοντα, στις 28, την οποία τριγωνίζει ο Δίας και άρα συνοδεύεται από έξτρα δόσεις τύχης. Το σύμπαν όμως είναι μεγάλο τρολ και καπάκι την επόμενη μέρα, στις 29 δηλαδή, ο Ερμής στον Λέοντα κάνει τετραγωνάκι με τον Ουρανό κι όλα αλλάζουν ξαφνικά και τελειώνουν βιαστικά ενίοτε, ειδικά για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Τα ίδια ζώδια θα την ακούσουν άσχημα και στις 31 του μήνα με την αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, οπότε και θα πέσει μαστίγιο, ενώ πολλοί θα είναι και οι περιορισμοί που θα υποστούν. Το κακό για τα Σταθερά τριτώνει με τη σύνοδο Άρη – Ουρανού στον Ταύρο την πρώτη κιόλας μέρα του Αυγούστου, που θα φέρει εντάσεις και καβγάδες τεραστίων διαστάσεων, αλλά και χωρισμούς και παντός είδους αποχαιρετισμούς. Τώρα, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό είναι τυχερό, δε λέμε το αντίθετο, αλλά στο υπάρχον σκηνικό θα φέρει για λίγους και εκλεκτούς κάτι σούπερ ουάου. Όπως και το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ουρανός στις 02/08 που θα δώσει μικρές (αμελητέες) θετικές εκπληξούλες.
Και μη χειρότερα καλά μου ζώδια! 
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

ΚΡΙΟΣ ♈
Σαν πολύ μίζεροι έχουν γίνει τώρα τελευταία οι φίλοι σου και διαρκώς σε ξενερώνουν και σου κόβουν τα φτερά σε ό,τι τους λες πως έχεις κατά νου να κάνεις. Είτε πρόκειται για κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο είτε για θέμα γκομενικό, ακόμη και για να πάτε κάπου να διασκεδάσετε, τσααακ κάτι θα σου πουν και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss