AstroΤσαούσα 31/08 – 06/09: Θέλει ρέγουλα το πράγμα

Την τιμητική του έχει ο… μπάρμπα Δίας αυτή την εβδομάδα, αφού δυο όψεις γίνονται όλες όλες και είναι και στις δύο παρών. Δεν είναι όμως όλα παιδική χαρά, υπάρχουν και μεγάλες κακοτοπιές. Με το που μπει ο Σεπτέμβρης ο Άρης από τους Διδύμους εξαγωνίζει το Δία και όντως λίγο να προκαλέσει κάποιος την τύχη του θα του κάτσει! Θα γεννήσουν, που λένε, και τα κοκόρια του. Στα καπάκια όμως στις 2 του μήνα πάει και κάνει ο Ερμής στον Ζυγό αντίθεση με τον Δίαα και όπως και να το κάνουμε μία υπερβολή και μία επιπολαιότητα θα κυκλοφορεί στην πιάτσα. Δικαιολογίες, πονηριές, γαλιφιές κλπ, κλπ θα δίνουν και θα παίρνουν. Οι πιο πονηρεμένοι κάπως θα την σκαπουλάρουν, όσοι είναι… Κοσμάς θα προσγειωθούν απότομα… Και οι δύο όψεις αφορούν κυρίως τα πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων, ίσως λίγο παραπάνω Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους. Κανείς όμως δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος… Στη συνέχεια, στις 5 του μήνα έχουμε το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Λέοντα στην Παρθένο. Χαράς ευαγγέλια για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς, που καιρός είναι να πάρουν τα πάνω τους σε οικονομικά κι αισθηματικά!
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  
ΚΡΙΟΣ ♈
Πολύ ωραία πλασάρεις τον εαυτό σου σε φίλους και γνωστούς και πιθανώς, επειδή δεν σου πολυδίνουν βάση ή επειδή είσαι ψαρωτικός/ή, πουλάς εύκολα το δήθεν άνετο στιλάκι και κερδίζεις πόντους, όπως επίσης και το ενδιαφέρον του κοινού. Επιτυχία έχεις και σε χαζοφλέρτ για να περνάει η ώρα. Δεν ισχύει όμως το ίδιο σε όσους σε ξέρουν καλά και αναφέρομαι στο ταίρι σου ή σε κάποιον συνεργάτη σου. Σε συζη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss